Най-колоритната участничка във ВИП Брадър 2017, представителката на модерния поп

...
Най-колоритната участничка във ВИП Брадър 2017, представителката на модерния поп
Коментари Харесай

Ексклузивно! Мария представи ултра предизвикателни кадри от новия си клип! Гласи нова песен от Криско

Най-колоритната участничка във " ВИП Брадър " 2017, представителката на модерния поп фолк - Мария , е снимала видео към най-новата си ария, която още веднъж е дело на Криско , разбра HotArena.

Преди няколко месеца топ изпълнителката на " Пайнер " показа първия си взаимен план с Кристиян Талев , както е същинското име на хитмейкъра. " Червеният картон " беше едно друго музикало предложение за меломаните, като миньончето даде сериозна поръчка още преди този момент, че харесва и други стилове и счита отсега нататък самоуверено да опитва с тях.

И в новото парче Криско се явява като композитор и текстописец. То носи заглавието " Всичко неразрешено ", а към аудио продукцията е снимано и видео, чиято постановка Мария за първи път доверява на Bashmotion и сигурно няма да съжалява. 

Георги Малев се е погрижил да щракне снимачния развой и е съумял да улови много парещ кадър на брюнетката . Тя театралничи по кожен минижуп, който е толкоз пай, че забележителна част от секси задните елементи на певицата е на показ. На другата фотография пък е прикрила обилния си бюст с нищожно дантелено долни дрехи.

Зад грима на Мария стои Кирил Чалъков , виновни за косата й са Фифи и Петя Цветкова , маникюрът и педикюрът е на Краси Димитрова , а стайлингът е селекциониран от Стоян Стоянски . Балет " Fame " също разпръсква сексапил, хубост и съблазън в клипа към " Всичко неразрешено ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР