Най-известният руски опозиционен политик Алексей Навални иронично похвали полярните условия

...
Най-известният руски опозиционен политик Алексей Навални иронично похвали полярните условия
Коментари Харесай

Не бих могъл да се стопля в умрял кон. По-скоро - в пържен слон

Най-известният съветски опозиционен политик Алексей Навални иронично похвали полярните условия в пандиза, намиращ се оттатък Полярния кръг, където беше изместен малко преди Коледа, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

На 25 декември негови поддръжници оповестиха, че 47-годишният Навални е в затворническата колония ИК-3 в Харп, Ямало-Ненецки окръг, на към 1900 км североизточно от Москва.

В нова обява в " Телеграм " Навални оповестява, че поради държанието си незабавно откакто излязъл от карантина в затворническана колония " Полярен вълк " е бил изпратен в карцера.

" Все още не е било по-студено от -32 С ", споделя Навални в осъществявания със жлъч пост. " Нищо не ободрява по този начин, както разходка в Ямал в 6:30 сутринта. Дори при тази температура можете да се разхождате повече от половин час единствено в случай че съумеете да си отгледате нов нос, нови уши и нови пръсти ", прибавя опозиционният водач. 

Навални загатва и сцената от кино лентата " Завръщането " от 2015 година, в която Леонардо ди Каприо се скрива в натрупа на починал кон.

" Не мисля, че това би се получило тук. Един мъртъв кон би заледен за 15 минути ", сподели Навални. " Тук има потребност от слон, парещ слон, пържен. "

Колонията " Полярен вълк " е считана за един от най-тежките затвори в Русия. Повечето пандизчии там са наказани за тежки закононарушения. Зимата е сурова и през идната седмица температурите там ще паднат до към минус 28 градуса по Целзий.

По информация на в. " Московский комсомолец " пандизът, който се намира на към 60 км зад Полярния кръг, е основан през 60-те години на предишния век като част от тогавашната система на руските лагери за насилствен труд ГУЛАГ.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР