Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат днес в новините,

...
Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат днес в новините,
Коментари Харесай

Как ултра редките сиамски близначки Аби и Британи шофират, ядат и правят секс

Най-известните сиамски близнаци в Америка се завръщат през днешния ден в новините, откакто стана ясно, че един от тях се е оженил.

Аби Хенсел – която стана известна в ефирен риалити сериал със сестра си Британи – безшумно се омъжи за деец от армията през 2021 година



Това накара мнозина да спекулират по какъв начин сестрите правят ежедневни действия, в това число интимни.

Аби и Британи, 34, от Минесота, са едни от дребното двойки близнаци дицефал в историята, което значи, че имат две глави и две сърца, само че споделят едно тяло от кръста надолу - в това число гениталиите им.

Въпреки че Британи – лявата близначка – не усеща нищо от дясната страна на тялото, а Абигейл – дясната близначка – не усеща нищо от лявата си страна, инстинктивно крайниците им се движат, като че ли се координират от един човек, даже когато пишат e -писма на компютъра.

Това значи, че те са в положение да вършат множеството неща, които може да прави един откъслечен човек, в това число шофиране и готвене, и също по този начин са усвоили неща като свиренето на пиано.



За задания като отговаряне на имейли те употребяват клавиатурата и дават отговор като един, предвиждайки възприятията на другия с малко вербална връзка между тях.



Що се отнася до шофирането, близнаците минаха шофьорския си изпит на 16-ия си рожден ден - умопомрачително достижение на екипна работа, като всеки близнак употребява една ръка, с цел да управлява кормилото.

„ Аби поема педалите и скоростния лост, двамата управляваме, а аз поемам мигача и светлините “, сподели Британи.

Когато взеха шофьорския си изпит, майка им Пати, дипломирана здравна сестра, призна, че може да има проблем.

Тя сподели: „ Не знам какво би се случило, в случай че ги спрат за превишена скорост. Дали всеки от тях ще получи билет или единствено Аби, тъй като е с крайник на газта? “

Близначките също изумиха лекарите с удивителната си съгласуваност, до момента в който свиреха на пиано, като Абигейл изпълняваше партиите на дясната ръка, а Британи - на лявата.

Докато порастват, те се любуват на спортове като боулинг, волейбол, колоездене, софтбол и плуване.

Но по какъв начин двойката се оправя с интимността е въпросът, на който мнозина са заинтригувани да знаят отговора.



Може да се допусна, че както всички останали, сиамските близнаци изпитват полови стремежи - само че някои не го вършат.

Сиамските близначки Лупита и Кармен Андраре, 23, родени в Мексико, само че живеещи в Кънектикът, Съединени американски щати, имат същия физически състав като Аби и Британи.

Докато Кармен има гадже на име Даниел, Лупита е асексуална, което значи, че не е полово привлечена от другите.

Но даже Кармен и Даниел не са полово интимни, като Кармен разказва връзката им като по-скоро „ близко другарство “ в изявление за Jubilee.

Известните сиамски близнаци Чанг и Енг Бънкър от Тайланд бяха свързани единствено с малко черен дроб и кожа и по този начин имаха обособени гениталии.

И двамата се ожениха поотделно и съдейки по обстоятелството, че Чанг имаше 10 деца, до момента в който Енг имаше 12, може да се каже, че и двамата са правили секс.

Хората спекулират, че до момента в който единият е бил „ ангажиран “ със брачната половинка си, другият би трябвало да се е опитал да спи, да чете или да пренебрегва протичащото се, с цел да даде допустимо най-вече усамотение и достолепие.

С Аби и Британи, които споделят долната половина на тялото си, е малко по-различно.



Като множеството сиамски близначки, Аби и Британи в никакъв случай не са говорили обществено за половия си живот, макар голямото публично любознание.



Момичетата са показани да приключват университета Бетел в Минесота в първия епизод на тяхното риалити шоу

Тъй като близнаците Хенсел споделят един набор от гениталии, и двамата биха почувствали всяко допиране там долу, написа Алис Дрегер, професор по клинични медицински филантропични науки и биоетика в Медицинския факултет на Фейнберг към Северозападния университет, в The Atlantic.

Що се отнася до това дали и двамата биха изпитали оргазъм по едно и също време, не знаем, сподели тя.

Тъй като има забележителна колебливост на „ чувството “ на всеки близнак в другите елементи на тялото, е „ мъчно да се отгатне по какъв начин ще се окаже на процедура всяко свързване “, сподели професор Дергер.

Някои спекулират, че близнаците дицефалус ще изпитат едновременен оргазъм, като се има поради, че споделят еднакъв сексуален орган, с едни и същи нерви, мускули и кръвоносни съдове.

Ами целувките? Ще усетят ли и двете сестри, в случай че едната бъде целуната?

Професор Дрегер написа: „ Маниакът на биологията в мен желае да отговори, че хормоните на щастието, които идват от положителната целувка, евентуално си проправят път към двата мозъка.

„ Но ученикът на човешката природа в мен споделя, че когато сестра ти бъде целуната, а ти не, е изцяло допустимо нещастните хормони да се окажат на вратата. “

Професор Дрегер сподели, че от изследванията си допуска, че сиамските близнаци евентуално вършат по-малко секс от елементарните хора, освен тъй като намирането на сътрудник е по-трудно, само че тъй като те може да не се нуждаят от сантиментални сътрудници, с които да вършат секс, както всички останали.

През годините, добави тя, доста близнаци са описали прекарването си от сиамски брак като обвързаност към сродна душа, тъй че може да изпитват по-малко потребност от сантиментална връзка с различен човек.

Друг задаващ се въпрос е ще имат ли Хенсел деца - избор, който и двамата би трябвало да създадат в тандем, тъй като споделят една репродуктивна система?

Няма здравна причина да не могат да имат деца и в предишното са казвали, че биха желали да основат семейство.

Що се отнася до храненето, близнаците са склонни да имат обособени хранения, само че от време на време споделят едно хранене за улеснение, да вземем за пример всеки хапва от еднакъв хот-дог.

Близнаците имат две храносмилателни системи, в това число два обособени хранопровода и стомаха, само че споделят дебело черво, фино черво, пикочен мехур и отделителна система.

Рядко се случва сиамски близнаци по метода, по който Аби и Британи би трябвало да оцелеят в зрелост, само че все пак те са в положително здраве, без сърдечни недостатъци или органна непълнота.

Когато близнаците Хенсел се родиха на 7 март 1990 година в Минесота, лекарите предизвестиха родителите им Пати и Майк, че е малко евентуално да оцелеят през нощта. Но тази прогноза се оказа извънредно неправилна.

Техните родители Пати и Майк нито един път не са обмисляли близнаците да бъдат разграничени, заради риска и двамата да умрат или да останат с толкоз тежки увреждания, че качеството им на живот ще бъде компрометирано.

Успехът на интервенцията за делене на сиамски близнаци зависи от това къде са съединени близнаците.

Според предходни отчети близначките Хенсел единствено един път са говорили за разлъка - в детството - когато Абигейл се отегчила и била неспокойна, откакто Британи се разболяла от пневмония и била прикована към леглото.

Тя стартира да предлага да се раздели със сестра си, само че когато Британи стартира да плаче, Абигейл я успокои, че всичко е наред и че в никакъв случай няма да се разделят.

Сиамските близнаци се появяват, когато кожата или вътрешните органи на братя и сестри са слети дружно, което визира към едно на 200 000 живородени деца.

Причинява се от оплодена яйцеклетка, която стартира да се разделя на два ембриона няколко седмици след зачеването, само че процесът стопира, преди да е приключил.

Най-често срещаният вид са близнаци, съединени в региона на гърдите или корема.

Лекарите могат единствено да кажат кои органи споделят братята и сестрите и затова да възнамеряват интервенция след раждането им. Поне един близнак оцелява в 75 % от случаите. Само един комплект близнаци на всеки 40 000 се раждат свързани по някакъв метод един с различен и единствено един % от тях оцеляват след първата година.

Момичетата Хензел са най-рядката форма на сиамски близнаци, резултат от едно оплодено яйце, което не съумява да се отдели вярно в утробата, което води до дицефален парапагус - където близнаците имат две глави и едно тяло с две ръце и два крайници.

Те имат два гръбнака (които се съединяват в таза), две сърца, два хранопровода, два стомаха, три бъбрека, два жлъчни мехура, четири бели дроба (два от които са съединени), един черен дроб, един гръден панер, обща кръвоносна система и отчасти споделени нервни системи.

От кръста надолу всички органи, в това число червата, пикочния мехур и репродуктивните органи, са споделени.

В ранна детска възраст третата неразвита ръка е отстранена от гърдите на близнаците и на 12 години те претърпяват интервенция за поправяне на сколиозата - деформиране на гръбначния дирек - и разширение на гръдната им празнина, с цел да предотвратят бъдещи усложнения в дишането.

Аби и Британи са изправени пред общата стигма, че са един човек вместо двама.

Когато порастват, те, както доста близнаци, имат доста разнообразни характери и усети. Абигейл, бурната и упорита, обичаше портокалов сок за закуска, до момента в който Британи, шегаджията на фамилията, докосваше единствено мляко.

Говорейки по-рано, Британи, която дружно със своя брат и сестра са приключили университета Бетел в Минесота, сподели: „ Повярвайте ми, ние сме изцяло разнообразни хора. “

Не е било незнайно за близначките да излизат със особено направено горнище с две разнообразни деколтета - с цел да отразяват неповторимите им усети - и клинове с противоположен цвят на всеки крайник и друга обувка на всеки крайник.

Източник: DailyMail

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР