Най-хуманният и ефикасен начин за прекратяване на войната в Украйна

...
Най-хуманният и ефикасен начин за прекратяване на войната в Украйна
Коментари Харесай

Великобритания зове за реализъм - войната в Украйна не била холивудски филм

Най-хуманният и сполучлив метод за преустановяване на войната в Украйна в по-кратък период е да се даде Това съобщи външният министър на Англия Джеймс Клевърли пред Атлантическия съвет, оповестява Анадолската организация.

По време на речта си за ролята на Обединеното кралство в един все по-враждебен свят, Клевърли се концентрира върху войната в Украйна и на методите за опълчване на Русия на международната сцена.

" В момента сме в интервал на нараснал риск и неустойчивост, който евентуално ще продължи след 2030 година ", се показва в Интегрирания обзор на Англия, оповестен през март като актуализация на стратегическия документ от 2021 година

" За това време преходът към многополюсен, фрагментиран и оспорван свят се случи по-бързо и изрично от предстоящото ", добавя се в документа.

Като цитира сентенция на английски политик, Клевърли съобщи, че " най-лошата борба е равностойната и почтена борба , тъй като се проточва и води до повече вреди и жертви ". Той изясни, че това е повода английското държавно управление да упорства за повече военна поддръжка за Украйна.
 Съединени американски щати разгласи още 1.2 милиарда $ военна помощ за Украйна
Съединени американски щати разгласи още 1.2 милиарда $ военна помощ за Украйна

Противовъздушна отбрана, артилерийски ресурси и образование на армията

" Казахме, че непрекъснато ще преразглеждаме от какво се нуждае Украйна, с цел да бъде сполучлива в самоотбраната. Ще разгледаме по какъв начин се пазят, по какъв начин отблъскват тази експанзия, по какъв начин отвоюват територия ", уточни министърът.

По негови думи Западът би трябвало да признае, че може и да няма елементарен, бърз и съдбоносен пробив за украинците за победа във войната.

Клевърли настоя да се продължи да се търсят благоприятни условия за възстановяване и ускорение на поддръжката за Украйна.

" Няма да злоупотребявам по какъв начин тъкмо ще стане това, изключително преди Единственото, което бих споделил, несъмнено, е, че това не е филм. Във филмите в действителност е доста елементарно ", означи той.

Клевърли съобщи, че съдружниците би трябвало да работят бързо и да окажат материална поддръжка на Киев.
 Зеленски не е одобрил към момента проекта за контранастъпление
Зеленски не е одобрил към момента проекта за контранастъпление

Това съобщи секретарят на Съвета за сигурност и защита Алексий Данилов

" Ако пестим за черни дни, то това е черният ден. И когато непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации нахлуе в своя комшия, това е проблем, който е толкоз фундаментален за нашата интернационална архитектура на сигурност, че би трябвало да реагираме с решителност ", акцентира той.

" Трябва да сме реалисти. Това е действителният свят. Това не е холивудски филм . Нещата са комплицирани. Нещата са комплицирани. Нещата са сложни. Нещата ще станат страшни. Очакваме да чуем. Трябва да сме подготвени. Трябва да разгадаем това, с цел да продължим да постъпваме вярно ", безапелационен бе Клевърли.

Той уточни, че във филмите, в случай че една страна бъде нападната, това ще бъде последвано от интернационален митинг и в последна сметка контранастъпление ще реши целия проблем.

" Това е прелестен край, само че в действителния свят не става по този начин ", предизвести Клевърли.

" Смятаме, че Украйна би трябвало да реализира триумф, да бъде победител. И най-хуманният метод да създадем по този начин, че да победят бързо, е да им дадем инструментите, от които се нуждаят, с цел да си свършат работата, и да им ги дадем тук и в този момент ", посочи Клевърли.
 Politico: Съединени американски щати няма да изпращат далекобойни ракети на Украйна
Politico: Съединени американски щати няма да изпращат далекобойни ракети на Украйна

Вашингтон няма да бърза да последва Лондон
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР