Най-хубавото при най-лошите неща, през които преминаваме е, че те

...
Най-хубавото при най-лошите неща, през които преминаваме е, че те
Коментари Харесай

10 признака, че животът ви се променя към по-добро

Най-хубавото при най-лошите неща, през които прекосяваме е, че те постоянно са пътища към нещо по-добро. Често, когато мислим, че животът ни е в безпорядък, това е тъй като той се пренастройва за мястото, на което желаеме да бъде.
Ето няколко признака, че животът ви в действителност се трансформира към по-добро , даже и да не се чувствате по този начин сега.
1. Разпознавате това, което не желаете.
Изведнъж, вие ставате наясно какъв брой не харесвате работните си привички, какъв брой вашите " другари " ви източват и какъв брой малко се чувствате себе си в последно време. Може да ви се коства, че разчленявате анатомията на злополучие, само че в действителност ставате наясно какво не желаете, с цел да можете да получите по-ясно това, което желаете.
2. Отново се отваряте към хората.
Изолацията към този момент не е най-привлекателният вид. Дори и просто да мислите за обстоятелството, че би трябвало да отворите сърцето си повече за хората към вас, към този момент сте на верния път.
3. Непредвидимо прочувствени сте.
Това е просто различен метод да кажеш, че към този момент не потискаш всичко. Започвате да чувствате още веднъж, което ви приближава една крачка до това да можете да се справите с тези усеща по действителен метод.
4. Много досадни клишета стартират да имат смисъл.
Започвате да виждате какъв брой е значимо да работите за фантазиите си, да сте упорити и да гледате от позитивната страна на живота. Виждате по какъв начин любовта е нещо, което откривате вътре в себе си, а не извън и че всичко останало, което сте мислили за значимо до този миг в действителност е било там, с цел да ви покаже, че не е.
5. Ставате хипер самосъзнателни.
Това е просто непряк резултат да станете по-осъзнати. Алтернативно, вие най-сетне достигате до здравословно равновесие да можете да разпознаете както позитивните, по този начин и негативните аспекти за това кой сте, без да отричате или надувате нито един, нито различен.
6. Промените, които желаете в живота си, обкръжават желанието да се чувствате повече като себе си, не по-малко.
В предишното може би сте мечтали за живот, в който сте били сполучлив или необикновено хубав или изцяло обичан. Когато сте повече в центъра си, желаете животът ви да отразява кои сте, а не кои желаете да сте.
7. Чувствате се „ изгубени “.
Което е просто различен метод да кажете, че се отделяте от старите си хрумвания за това какъв би трябвало да бъде животът ви или какво би трябвало да има бъдещето и така нататък Да живееш в сегашното се усеща ужасно доста като да бъдете „ изгубени “, преди да свикнете с него.
8. Вие виждате своите компликации като портали за по-добро схващане на себе си.
Вместо да се биете с прочувствената си контузия или ниската си самокритика - или по-лошото, пробвайте се да контролирате нещо друго на нейно място - стартирате да осъзнавате, че тези неща ви оказват помощ да разбирате и приемате себе си по-лесно.
9. Започвате да осъзнавате, че в случай че имате проблем в живота си, казусът сте вие.
Освен обстоятелството, че хората обичат да проектират проблемите си върху други хора и да се отклоняват от личните си неточности, без значение дали обстановката е била ваша неточност или не, в случай че ви визира, вашата отговорност е да измененията. Играта на виновността е без значение. Толкова е просто.
10. Знаете, че не получавате задоволително от живота, само че в този момент осъзнавате, че, може би и не давате задоволително.
Оплаквате се, че нямате обич, само че в действителност не излизате и се пробвате да се срещате. Мразите работата си, само че не търсите нова. Винаги сте уплашени, само че не работите върху това да регулирате страстите си или да можете да се концентрирайте по-силно и да работите по-ефективно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР