Най-хубавото е, че тази подстрижка е перфектна за дамите с

...
Най-хубавото е, че тази подстрижка е перфектна за дамите с
Коментари Харесай

Прическата стил “Рейчъл” отново се завръща

Най-хубавото е, че тази подстрижка е съвършена за дамите с тънка и лишена от размер коса.

Тази година трендовете ни връщат през 90-те и 70-те като една от най-търсените още веднъж ще бъде прическата на Рейчъл Грийн от първите сезони на Friends.

Според известната стилистка Сара Клейн подстрижката на етажи ще е новата гореща тематика измежду прическите освен поради бъдещото завръщане на сериала. Още от предходната година, преди да знаем, че приятелите от Сентръл Пърк още веднъж се събират, започнахме да виждаме звездите да носят прическата, като първа измежду тях бе Хейли Болдуин-Бийбър.

 Прическата жанр

Стилът на героинята на Дженифър Анистън превзема трендовете от дълго време – като се изключи че предходната година Ralph Lauren сътвориха сбирка, въодушевена от някои от нейните най-запомнящи се тоалети, все по-често виждаме препратки към стилните решения, които виждахме в сериала.

Загледайте се в някой от епизодите и вие – ще откриете обемните маратонки, животинския принт, роклята с тънки презрамки, облечена върху блуза с дълъг ръкав и още доста от трендовете, които и през днешния ден са ни обичани.

 Прическата жанр

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР