Най-голямото в света изложение за мобилни технологии - MWC в

...
Най-голямото в света изложение за мобилни технологии - MWC в
Коментари Харесай

Най-голямото изложение за мобилни технологии започна в Барселона

Най-голямото в света ревю за мобилни технологии - MWC в Барселона, отваря порти в понеделник. 2 хиляди компании ще вземат присъединяване в тазгодишното издание на форума, който за първи път се организира през 1994г.

Всяка година ревюто приветства стотици хиляди гости от целия свят. Глобални мобилни оператори, производители на устройства, снабдители на технологии и основатели на наличие са огромна част от посетителите.

" Върнахме се към мащабите от преди пандемията. Повече от 2 хиляди са изложителите. Имаме повече делегации от всеки различен път. Повече от 190 са на брой, което е удивително. Близо хиляда са лекторите. Почти 40% от тях са дами, за което доста се гордеем ", сподели Матс Гранрид, изп.-директор на GSMA.

Изложението е проектирано за да катализира свързаността сред хората. Още в първия ден на форума бе показан първообраз на човешки клонинг, който притегли погледите на всички.

" Ако майка ви е сама у дома, а страда от деменция, можем да създадем неин или ваш клонинг, който да се грижи за нея. Да си приказва с нея денем. Или пък да направя клонинг на брачна половинка й, даже да е умрял, и тя да живее с него до гибелта си. Това е метод за разрешаване и на обществени проблеми. Ако пък има дефицит на учители в мъчно наличен регион, клонингът ще даде тази услуга за обществото ", показа Мемори Ямато.

Изложението продължава до четвъртък в това число.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР