Най-голямото събитие в света на гейминга чука на вратата. Всички

...
Най-голямото събитие в света на гейминга чука на вратата. Всички
Коментари Харесай

Отпразнувайте старта на Е3 2019 с тази акция на Ubisoft

Най-голямото събитие в света на гейминга чука на вратата. Всички мерки за огромното разкриване към този момент са направени и геймърите чакат да чуят радостни вести за заглавията, които чакат да излязат. Но преди огромните анонси, може да си извършите превъзходен подарък със специфичната акция на Ubisoft , която ви дава достъп до огромен брой свои игри на понижени цени. Намаленията са във връзка точно на Е3 2019 и ще продължат до 18-ти юни, тъй че имате време да размислите кое от заглавията да си закупите. А изборът е повече от порядъчен.

Подобно и на предходни анонси за сходни акции, ще прескочим някои от общоприетите предложения, фокусирайки се над специфичните дарове, които ни вършат Ubi. Като да вземем за пример Deluxe изданието на Rainbow Six Siege , с което с изключение на базовата игра, получавате и всичките осем оператора от първата година на играта. Но в случай че участвате в неотдавна обявения безвъзмезден уикенд на играта и тя ви хареса в действителност доста, може да похарчите малко повече и да се сдобиете напряко с Ultimate изданието, даващо ви достъп до всичките 24 оператора, излезли в трите години от съществуването на играта до през днешния ден. Заедно с тях получавате и сезонния пропуск за новата четвърта година на играта, която включва четири нови оператора, 600 R6 заема и осем извънредни униформи и аксесоара. И не на последно място – седемдневен ранен достъп до всеки нов оператор!

Като ужасно предложение звучи и Ultimate пакета към Assassin’s Creed Odyssey, последното премеждие на Асасина, с което се впускате в борба с митологични същества от Древна Елада. Освен главната игра, ще получите и сезонния пропуск, който е в действителност голям, изключително вземайки поради това, че включва две други ремастерирани игри от поредицата. Но получавате също по този начин и специфичните пакети Kronos Pack, Herald of Dusk Pack и Capricornus Naval Pack. Изпуснахте новия Far Cry? Няма проблем. Ultimate изданието , което другояче идва на много солена цена, в този момент е понижен и ще ви излезе по-малко от общоприетия пакет.

Сред другите оферти откриваме имената на Watch Dogs, The Division, Assassin’s Creed Origins, сезонните пропуски и допълненията към тях, остарели заглавия от света на Том Кланси, Far Cry, South Park, Аnno и доста други.

Що се отнася до присъединяване на Ubisoft на Е3 2019, то студиото даде обещание вести, свързани с Assassin’s Creed Odyssey, For Honor, Steep, Trials, Ghost Recon Breakpoint и The Division 2 – една много сериозна линия от заглавия. Дали обаче студиото няма да ни изненада с нещо ново, следва да разберем в края на тази седмица, когато старира гейм експото.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР