Най-голямата звезда в световния ММА Конър Макгрегър иска да счупи

...
Най-голямата звезда в световния ММА Конър Макгрегър иска да счупи
Коментари Харесай

Конър Макгрегър обеща да счупи още един рекорд в UFC

Най-голямата звезда в международния ММА Конър Макгрегър желае да счупи връх в UFC, който все още се държи от двама други бойци.

Конър съобщи желанието си да нанесе най-вече нокаути в организацията. Към момента Мат Браун и Дерик Люис имат по тринайсет в клетката на UFC. Браун настигна Люис с нокаут предходната събота над Корт Макгий. Малко след тази победа Конър разгласява в Twitter заканата си да усъвършенства достиженията на Браун и Люис.

“Мат Браун е на 42 години и в този момент дели върха с Люис за най-вече нокаути. Аз имам осем нокаути и съм на 34. Ще подобря този връх ”, написа ирландецът.

Конър има обезпечен дуел с Майкъл Чандлър, защото двамата са треньори в идния сезон на реалити формата “The Ultimate Fighter ”. Все още борбата не е оповестена публично, само че по традиция двамата треньори се сблъскват в клетката в края на сезона.

Мат Браун е подготвен да се опитва с Макгрегър, в случай че дуел с Чандлър не се получи. Това съобщи американецът с прякор Безсмъртния в отговор на туита на Конър.

“Аз ще се удрям с теб за този връх ”, отговори Браун.

Конър, който е прочут още като Прословутия, е първият войник с трофеи в две разнообразни категории в UFC. Той държи и върха за най-бърза победа в шампионски конфликт на веригата - единствено за 13 секунди нокаутира Жозе Алдо и стана владетел на дивизия " перо ". През 2020-а отбелязва нокаут и в трета категория, което го прави единствения войник с маркирани нокаути в три разнообразни категории в UFC.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР