Най-голямата туристическа компания в България – Албена“ АД, ще има

...
Най-голямата туристическа компания в България – Албена“ АД, ще има
Коментари Харесай

Масирана рекламна кампания за Албена в Германия и Австрия

Най-голямата туристическа компания в България – „ Албена “ АД, ще има съществено рекламно наличие в Германия и Австрия през идващите месеци. Курортът подписа контракти с две водещи представителства, с които ще доближи до потребителите в тези страни посредством авторитетни издания и организации.



В Германия представителите на Албена ще работят непосредствено с Global Communication Experts - едно от водещите немски представителства в региона на маркетинга, MICE и информационните организации в немскоговорящата област и е профилирана в туризма. Агенцията във Франкфурт към този момент съвсем дванадесет години предлага самостоятелни, новаторски и целенасочени маркетингови и PR концепции. Клиентите на организацията, чиято централа е във Франкфурт и клон в Мюнхен, включват туристическите организации на Коста Рика, Индонезия, Плажовете на Форт Майерс и Санибел, Тенерифе, Рас Ал Хайма, компанията за коли чартърен Avis Budget Group и круиз. линии като Viva Cruises, както и първокласни хотели като Grand Hotel Tremezzo, FORESTIS, хотелите на Swiss Giardino Group и Atlantis The Palm.

„ Очакваме с неспокойствие да работим с екипа на Албена и да помогнем на Албена да стане по-известна на немския пазар. Разположението сред морето и естествен резерват е неповторимо, а разнообразното предложение прави Албена идеална ваканционна дестинация за уелнес туристи, фамилии и хора, които обичат да са дейни и да спортуват “, споделя изпълнителният шеф на организацията Доротеа Хон.

„ Нашият екип от Албена чака с неспокойствие да разшири активността си в Германия дружно с GCE. Заедно с GCE ще работим интензивно със съответните фигури от туристическия и медийния бранш и ще нареждаме Албена като една от ТОП туристическите дестинации по Черно море “, споделя Димитър Станев, заместник-директор Бизнес развиване в „ Албена “ АД.

Българският курорт „ Албена “ ще бъде представляван от I.V.R. (Intervega Reisen GmbH) в Австрия. За реклама на дестинацията ще дава отговор виенският офис на PR организация PrimCom, която е профилирана в туризма.

„ Очакваме с неспокойствие в бъдеще да имаме опцията да доближим тази вълнуваща дестинация до австрийските посетители. Заедно с PrimCom ще увеличим капацитета на курорта, уверена съм в това “, споделя Венета Табакова-Василева, шеф на I.V.R.



Целта на представителството е да увеличи известността на разположения наоколо до Варна курорт, който към момента не е прочут задоволително измежду австрийските посетители. В бъдеще дестинацията би трябвало да укрепи позиционирането си с тематиките за резистентност, фамилни почивки, спорт, уелнес и здраве.

Заедно с презентации и наличие на туристически тържища, се планува и образуване на визити на Албена от екипи с публицисти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР