Най-голямата промяна у мен беше, че свалих излишните килограми, за

...
Най-голямата промяна у мен беше, че свалих излишните килограми, за
Коментари Харесай

Ивана: Пренаредих си мислите, изчистих телефона си от хора, които вече не искам да чувам

„ Най-голямата смяна у мен беше, че смъкнах непотребните килограми, за които ме разкъсваха. Тежеше ми, наскърбяваше ме. Имам хашимото, за което разбрах след време. Признавам, че в случай че някоя цялостна жена ми каже, че се усеща съвършено, си мисля, че лъже. Тогава споделях, че в случай че някой ме хареса, ще ме хареса такава. Но това беше маска ". Това съобщи певицата Ивана в ефира на предаването " ". 

Певицата разяснява и протичащото се у нас към пандемията.  „ Пренаредих си дрешника, пренаредих си мислите, почистих телефона си от хора, които към този момент не желая да слушам ", показа тя. 

„ Трябваше да има ред. Подкрепям ограниченията, които одобриха у нас. Пътувала съм доста. В чужбина се съблюдават разпоредбите, тъй като има надзор и санкции. Аз си хвърлях фасовете през прозореца и като ме глобиха три пъти в Лондон стопирах да го върша. Постоянно дават ум на генерала, на държавно управление. Много сме мощни зад кадър, само че в случай че ти си в обувките на този човек, дали ще си толкоз отворен, като не знаеш какъв риск носи дадена обстановка ", сподели Ивана. 

„ В другите стадии от живота бях друг човек. Ранима съм, състрадателна. Ядосвам се, че съм била наивна ", сподели Ивана. Тя показа, че се възхищава на Азис, който съумява постоянно да предизвика.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР