Най-голямата новина за платинения юбилей на Кралицата и която се

...
Най-голямата новина за платинения юбилей на Кралицата и която се
Коментари Харесай

Най-после! С кого ще се срещне Елизабет II

Най-голямата вест за платинения празник на Кралицата и която се отнася персонално до нея е, че най-накрая ще се запознае се правнучката си Лилибет, кръстена на детския прякор на Елизабет Втора. Семейството на Хари ще участва на тържествата по случай 70 години откогато баба му е на трона.

Кралицата ще види за първи път дъщерята на херцога и херцогинята на Съсекс на празненството за рождения ден - на 4 юни дребната става на една годинка.

Заради празненството на Лилибет, 96-годишната кралица евентуално ще пропусне обичаното си спортно събитие, конните надбягвания " Дерби " в Епсъм, Съри.

Откакто момиченцето е родено, на 4 юни 2021 година, родителите й принц Хари и Меган са били единствено един път в Обединеното кралство, през април, на мимолетно посещаване по пътя за Хага. Те пиха чай с кралицата и Хари се осведоми дали всичко с нея е наред.

Първият рожден ден на Лилибет Даяна ще бъде отпразнуван във " Frogmore Cottage " в събота, която е единствено на един хвърлей разстояние от замъка Уиндзор, написа " Дир ". Принцеса Юджини и фамилията й, които обитаваха мястото, до момента в който Хари и Меган са в Съединени американски щати, към този момент са напуснали вилата преди идването им.

При първото си пътешестване до Обединеното кралство с цялата фамилия, Арчи и Лилибет, 37-годишният Хари и 40-годишната Меган ще отседнат в парцела. Те ще бъдат там от самото начало за платинения празник на кралицата.

Хари и Уилям са внуци на Елизабет от първородния син Чарлз.

Лилибет е родена в Калифорния, за разлика от тригодишния си брат Арчи, който е роден в лондонската болница " Портланд ", кралски любимец. Кралицата се срещна с Арчи два дни откакто той се роди на 6 май 2019 година

Присъствието на Елизбет Втора за празненството за рождения ден няма да попречи на кралските й отговорности - източници разкриха пред " The ​​Sun ", че става " все по-малко евентуално " кралицата да може да пътува до Епсъм, Съри, за конното дерби, защото и трите й скъпоценни коня са се отдръпнали от надпревари.

Това ще бъде третият път по време на ръководството на кралицата, в който тя ще пропусне дербито в Епсъм, като първият път беше на държавно посещаване в Швеция през 1956 година, а втория беше във Франция през 1984 година

Дъщеря й принцеса Ан, ще замести Нейно Величество и ще съставлява кралското семейство от нейно име.

През последните шест месеца кралицата страда от проблеми с подвижността и употребила бастун.

" Кралицата е решена да взе участие в юбилейните тържества ", сподели кралски източник пред Mirror. Тя желае да участва на парада, на петъчната работа на благодарността в катедралата " Свети Павел ".

През март тя беше снабдена с голф количка - бъги за £62 000, с която да се движи. В транспортното средство има ледник и екран. Захранвано с акумулатори, то има пробег от 50 благи преди да да има потребност да се презареди.

Тя също е поискала да слагат асансьор в замъка Балморал.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР