Най-голямата и специализирана компания за ИТ системи, киберсигурност и комуникационни

...
Най-голямата и специализирана компания за ИТ системи, киберсигурност и комуникационни
Коментари Харесай

WB Group се включва в образованието на български инженери

Най-голямата и профилирана компания за ИТ системи, киберсигурност и информационни решения в отбранителния бранш в Полша, има намерение да влага в подготовка на български инженери. Това заяви президентът на компанията Пьотр Войчеховски.
„ Виждаме съществуването на доста въодушевени младежи, които търсят развиване като инженери. Те се нуждаят от достъп до най-модерните технологии, с които да се образоват и да черпят опит и ние желаеме да осигурим това. Налице е забележителен капацитет в България за развиването на софтуерните ни решения. Практика е във всяка страна, в която оперираме, да се стремим да даваме доста повече от бизнес. Имаме съществени планове не просто да изнесем отчасти софтуерно развиване в страната, само че и да работим интензивно в директна поддръжка на образованието в България. За нас е от първостепенна значимост да реализираме тясно съдействие с България, българските фрагменти и просветителните институции и центрове. Желанието ни е да осигуряваме достъп в действително време до най-новите технологии и развойна активност и да спомагаме интензивно за развиването на мощно конкурентноспособни фрагменти. Вярваме, че това е не просто сполучлива тактика за развиване на бизнеса, само че и може мощно да облагородява инженерната среда в страната. “, съобщи Войчеховски.

Дейностите на компанията включват първокласна специализация в проектирането, създаването и производството на съвременни безжични решения за специфични и M2M връзки. Дългогодишният опит в интеграцията на разнообразни типове профилирана техника за военни транспортни средства разрешава на групата да бъде една от дребното, които развиват високи пълномощия в региона на употребяваната военна техника и модернизацията на въоръжението. Понастоящем WB Group дава за оперативната военна техника цялостни инсталационни услуги по постоянно най-новите международни системи за връзка, ръководство и огневи надзор.
Групата дава и цялостни системи за надзор на въоръжението - по-специално проектирани по поръчка решения, съобразени с условията на българската войска. Инженерите на компанията проектират и създават C4ISR система за командни транспортни средства за Североизточната мултинационална дивизия на НАТО. Проектираната система дава отговор на всички стандарти на НАТО, в това число обработването на секретната информация на НАТО и е изцяло взаимодействаща с всички системи за връзка и командване на съюзническите сили.
„ България е измежду топ страните за нововъведения в осведомителни технологии и връзки в света – и има за какво. В WB Group желаеме интензивно да участваме в развиването на локалната среда – инженерна и предприемаческа. Вече стартирахме изследване на иновационните центрове, с които можем да изпълним в началото партньорство за тази цел. България ще бъде един от главните ни цели през идната и по идната година. “ показа и Адам Бартошевич, вицепрезидент на WB Group.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР