Най-голямата фенка на Костадин Костадинов в социалната мрежа фейсбук се

...
Най-голямата фенка на Костадин Костадинов в социалната мрежа фейсбук се
Коментари Харесай

Копейкин изби рибата: Вижте най-голямата му фенка в мрежата

Най-голямата фенка на Костадин Костадинов в обществената мрежа фейсбук се оказа... подправен дамски профил с турско-гръцко име и фамилия, постоянно проявяващ старешки петна на незнайно лице от женски пол и пишещ десетки мнения под постовете на русофила в отбрана на неговите полуналудни тези. 

Като тази, че депутатката от Демократична България Кремена Кунева, чиято фигура взе на майтап в сряда в пленарната зала, му приличала на мъж. Независимо от обстоятелството, че бургазлийката е признавана за най-красивата национална избраничка от години насам и най-пленителния политик в пола от времето на Надежда Нейнски, до момента в който бе външен министър. 


Костя, кьорав ли си?!

Повод за изцепката на Костадинов стана " анатемосването " на " Възраждане " от Кунева по време на дебатите за оповестяването на Гладомора в Украйна за геноцид, за което по-късно украинският президент Володимир Зеленски благодари на родния парламент.

От фрагменти в залата се видя, че Кунева ритуално " зачертава " групата на Копейкин с жест на ръцете си във формата на хикс в символ за цялостно отричане на тайните им нелепости и дезинформацията, която леят от трибуната. 

Мъжкарят Костадинов, предстоящо, реагира... във фейсбук, където съобщи, че в Демократична България половете били " размити " понятия, а посочената за перла в 48-ия парламент Кунева му приличала на мъж. И я назова " вуйна ", че дори и " баба Куна ". 



На това му изявление мнозина негови почитатели реагираха отрицателно и не го пожалиха с увещание, че в случай че да прави циркове в залата като вчерашния е заветната му цел, едва ли още веднъж ще му гласоподават доверие на изборите на 2 април.

Е, когато най-отдаденият почитател на Копейкин наподобява по този начин, може би завистта във връзка с външния тип на депутатката от Демократична България е изцяло оправдана: 


Блюме Папаставру брани Копейкин неразделно от " евроатлантическата паплач "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР