Най-голямата фабрика за производства на знамена в Иран процъфтява. Заводът

...
Най-голямата фабрика за производства на знамена в Иран процъфтява. Заводът
Коментари Харесай

Бизнесът със знамена на САЩ, Израел и Великобритания в Иран процъфтява - за да ги горят

Най-голямата фабрика за производства на флагове в Иран процъфтява. Заводът създава флаговете на Съединени американски щати, Англия и Израел, които се употребяват единствено с една цел - горят се от протестиращи иранци на демонстрации в страната, осведоми " Ройтерс ".

Във фабриката в град Хомейн, югозападно от столицата Техеран, млади мъже и дами отпечатват знамената на ръка и по-късно ги простират да съхнат. Заводът създава по 2000 американски и израелски флагове на месец в най-натоварения интервал и повече от 139 354 квадратни метра знамена на година.

На подкрепяни от страната манифестации и митинги в Иран стачкуващи постоянно горят флаговете на посочените три страни.

" Ние нямаме проблем с народите на Англия и Съединени американски щати. Имаме проблем с техните държавни управления. Имаме проблем с техните президенти, с неправилните им политики ", разяснява Гасем Ганджани, който е притежател на фабриката за знамена Diba Parcham.

" Народите на Съединени американски щати и Израел знаят, че ние нямаме проблем с тях. Ако хората горят флаговете на тези страни на разнообразни манифестации, то е единствено с цел да покажат митинга си ", разясни той.

За хардлайнерите антиамериканските настроения постоянно са били в основата на Ислямската гражданска война в Иран и иранските водачи не престават да осъждат Съединени американски щати като Големия Сатана. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР