Най-голямата българска общност зад граница е в Чикаго и съвсем

...
Най-голямата българска общност зад граница е в Чикаго и съвсем
Коментари Харесай

Чикаго очаква „Златната топка“

Най-голямата българска общественост зад граница е в Чикаго и напълно скоро тя ще види онлайн „ Златната топка “. Оригиналът, ще дохвъри дружно с Христо Стоичков от Маями. Нейният джентълмен е подсигурил, че най-скъпият самостоятелен приз във футбола ще е до него при първата промоция на биографичната му книга „ Историята “ оттатък Океана.

Церемонията ще бъде на 4 май в огромна зала в Чикаго, а билетите вървят като топъл самун. Организаторите разкриха, че първата партида от тях към този момент са изчерпани и ще бъде пусната нова. Над 800 души към този момент имат обезпечен образец на „ Историята “, персонален подпис от нейния воин и фотография със „ Златната топка “.

При всички промоции до момента Стоичков стартира с думите: „ Може и да осъмнем тук, само че никой няма да си тръгне без подпис! “ Организаторите в Чикаго подсигуряват изненади, които занапред ще бъдат обявявани. Една от тях към този момент е ясна – за първи път промоцията на книгата ще съставлява изискана вечеря с музикално оформление. Поканени са доста посетители, които към този момент се пазят в загадка. Местната сокър-гордост „ Чикаго Файър “ е първият тим в Щатите, където дебаркира Стоичков. През 2017-а Камата бе поканен на годишнина на клуба като най-голямата от 40-те митове на „ огньовете “. С екипа на „ Файър “ Кавалерът на „ Златната топка “ завоюва купата на Съединени американски щати през 2000 година.
 Христо Стоичков сподели златната топка на почитателите @@@
Днес най-известният футболист на „ огньовете “ е международният първенец от Мондиал 2014 – германецът Бастиан Швайнщайгер, който към този момент един път даде изявление на Стоичков за американския тв колос „ Унивижън “. В Чикаго ще бъдат продавани първите бройки от третия тираж на „ Историята “, написана взаимно с носителя на наградата „ Черноризац Храбър “ за публицистика - Владимир Памуков и издадена от „ Софтпрес “. Досега съвсем 50 хиляди почитатели на футбола имат образец от творбата за най-големия в родната историята. Чикаго е втората интернационална спирка на биографията.
 Христо Стоичков сподели златната топка на почитателите @@@
На 1 февруари към 2000 българи пристигнаха в Лондон, с цел да получат персонално книгата от Стоичков. От разнообразни места по света не стопират да нападат Камата с молби да повтори „ упражнението “. Фаворити за последващи места са Барселона през септември и Торонто през октомври. У нас книгата към този момент бе показана гръмко в София, Пловдив, Бургас, Ямбол и Варна.
 Христо Стоичков сподели златната топка на почитателите @@@

След турнето Стоичков даде обещание, че северна България няма да бъде забравена и скоро ще се разгласят датите и градовете за интервала 20-28 юли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР