Най-големият враг на правителството са руските проксита и формата, по

...
Най-големият враг на правителството са руските проксита и формата, по
Коментари Харесай

Мира Радева: Амбициите на Румен Радев винаги са били надхвърлящи правомощията на президенстката институция

Най-големият зложелател на държавното управление са съветските проксита и формата, по които те участват в политическия живот. Това сподели в предаването „ Твоят ден ”, анализаторът Георги Лозанов.„ Президентът е по-мекото от лицата им, Възраждане също е от тях ”, акцентира той. Според него те се пробват да съборят държавното управление, като създадат връзките сред обединението комплицирани.

Той посочи, че след ваканцията на депутатите, още веднъж е вкарано напрежение в обединението,  макар и не директно, това е станало след връщането на Васил Божков в България.

Лозанов сподели, че главните съперници в българската политика, да ръководят дружно е мъчно, и е детайлност къде се е случило това. „ Най-важно за държавното управление е, че то се състоя, тъй като имаше опция страната ни да завие на Изток ”, сподели Лозанов.

Социологът Мира Радева добави, че обединението би трябвало да бъде преглътната, защото дава отговор на геополитическата ориентировка, която е значима за страната. Според нея основаването и е било сложна задача.

" Амбициите на Румен Радев постоянно са били надхвърляющи пълномощията на президенстката институция ", добави Радева. Тя акцентира, че откогато ръководи, той е в непрестанен спор, а това демонстрира, че иска цялата власт в страната.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР