Най-големият търговски комплекс с концепция на открит мол“ в Югозападна

...
Най-големият търговски комплекс с концепция на открит мол“ в Югозападна
Коментари Харесай

Най-големият търговски комплекс в Югозападна България - Holiday Park Перник отваря врати на 16 юни

Най-големият търговски комплекс с идея на „ открит мол “ в Югозападна България ще отвори порти на 16 юни 2023 година Много специфични предложения от редица международни и български марки, изненади и игри с награди, чакат посетителите.

Идеята за съчетанието на шопинг с разходка навън цели да спомогне за понижаване на напрежението и напрежението, присъщи за обичайните закрити молове. За красивия зелен образ на огромния план способстват стотиците дървета и декоративни шубраци, засадени особено, с цел да основат уют и да допринесат за приятното превозване на свободното време за всички гости.

В Holiday Park Перник има добре познати и харесвани от българските консуматори интернационалните и родни марки като: Praktiker, Lidl, LC WAIKIKI, New Yorker и доста други.

Комуникативната локация на Holiday Park Перник, ул. „ Захари Зограф “ 159, отбивката за кв. Калкас, го прави елементарно, налично и комфортно място освен за жителите на града, само че и за пътуващите от Радомир, Кюстендил, Брезник, Дупница, Благоевград и София. Мащабният търговски комплекс ще притегля към района и туристи от Северна Македония и Сърбия, които търсят достъп до качествено шопинг прекарване в България.

Инвеститор и притежател на е компанията Видеолукс Холдинг, чиято благосъстоятелност са добре познатите на българския пазар вериги хипермаркети Технополис и Praktiker – пазарни водачи в областта на техниката за дома, офиса и свободното време, както и в бранша „ Направи си самичък “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР