Най-големият син на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп-младши е

...
Най-големият син на бившия президент на САЩ Доналд Тръмп-младши е
Коментари Харесай

Най-големият син на Тръмп е получил писмо, съдържащо подозрителен прах

Най-големият наследник на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп-младши е получил по пощата плик с незнаен прахуляк. Това заяви в понеделник американското издание The Daily Beast, базирайки се на представител на политика.

Според представител на Тръмп-младши управляващите към момента не са открили какво тъкмо е имало в писмото, само че споделиха, че прахът не е „ гибелен “.

Както отбелязва изданието, базирайки се на източници, политикът отвори писмото в дома си във Флорида, след което бял прахуляк се разпръсна из стаята. Пожарни коли и хора в защитни костюми са били видяни покрай къщата на Тръмп-младши, както показва The Daily Beast.

През март 2016 година ФБР и полицията в Ню Йорк проверяват заплашително писмо, адресирано до междинния наследник на Тръмп Ерик. Освен това съдържа бял прахуляк, който, както по-късно сподели анализът, е безопасен. Пликове с незнаен прахуляк дойдоха по-рано по пощата в Trump Tower, която служи като резиденция на Доналд Тръмп по време на предизборната акция през 2016 година

Въпреки това, както следва от историята на Ерик Тръмп за Fox News, имаше повече такива заплашителни известия до членове на фамилията на президента, в сравнение с се съобщаваше по-рано, и те бяха адресирани до всички Тръмп. През 2018 година Ерик също разгласи закани против околните си – роднините му получиха преписка с незнаен прахуляк.

Източник: The Daily Beast/Превод: SafeNews

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР