Най-големият инвеститор в България са нашите емигранти. Те работят, за

...
Най-големият инвеститор в България са нашите емигранти. Те работят, за
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Най-големият инвеститор в България са нашите емигранти

Най-големият вложител в България са нашите емигранти. Те работят, с цел да пращат пари у нас. Това разгласи Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация пред Милен Цветков по Нова телевизия.

„ Важно е за де приказва за европейските избори, тъй като има значими въпроси. Важно е дали Европейски Съюз ще стане федерация или ще бъде обединяване на отечествата... Ние сме за Европа на отечествата. Дали Турция ще стане член на Европейски Съюз, ние сме срещу. Говори се, че може да се сътвори циганска страна. Защо не. Защо Европа ни споделя да се грижим за ромите, а в идващия миг, когато нашите и румънските роми си вържат коня на Айфеловата кула, ги връщат. Ние се нуждаем от положително вложение на пари от Европейски Съюз в България. В този смисъл най-големият вложител в България са нашите бежанци. Има средства от Европейски Съюз, с които може да се вдигне равнището на живот у нас, с цел да се живее по-добре. Към това би трябвало да се стремим. Ако би трябвало даже и да смучем от Европейски Съюз, само че хората в България да се усещат добре”, изясни Джамбазки.

Слави Бинев от НФСБ разгласи, че е значимо за България е да има хора в Брюксел, които да демонстрират грешките, които стават в страната ни. „ Аз съм посочвал в Европейския парламент доста такива неща. Важно е и друго. Аз съм член на икономическата комисия в Екологичен потенциал. Нито един министър или негов заместител един път не ме е викнал, с цел да каже нещо, да попита по какъв начин се движат нещата. Иначе на НФСБ ни дават четвърто или пето място, само че ние имаме капацитет за повече”, сподели Бинев.

Николай Ненчев от Реформаторския блок акцентира на това, че страната ни би трябвало да се преценява с решенията на Европейски Съюз по отношение на обстановката в Украйна и Русия. „ Ние сме в Европа и част от НАТО, а планът Евразия е рисков. В началото гледах на него като на някаква смешка, само че с всеки ден нещата стават все по-сериозни. За България е значимо европейските стратегии да се извършват в оптималната степен, а въпросът е да не се крадат средствата у нас”, показа той.

Христо Генев от Зелените подчертава върху това, че младежите наложително би трябвало да стартират работа в България.

Емил Димитров от БАСТА подреди целите, които съгласно него би трябвало да се съблюдават, а те са: „ Защита на междинния и дребния бизнес и битка за идентични дотации на българските и европейските земеделци. Призовавам хората да упражнят правото си на избор, с цел да се чуе и гласът на България в Европа.”/БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР