Най-големият форум на комуникационната индустрия в България, ФАРА, се завръща

...
Най-големият форум на комуникационната индустрия в България, ФАРА, се завръща
Коментари Харесай

ФАРА 2024 ще се проведе в Бургас

Най-големият конгрес на информационната промишленост в България, ФАРА, се завръща с ново лого и графична еднаквост.

Тази година ФАРА отбелязва своето двадесет и четвърто издание. Фестивалът ще се организира в Международен конгресен център - Бургас и ще показа динамична стратегия с лекционна и конкурсна част в границите на три дни. От 6 до 8 юни 2024 година

Форумът за креативност в връзките ще показа обичайна конкурсна стратегия, както и наличие за експертите в сектора и за студентите – някои от тях бъдещи гении в промишлеността.

Комуникационните организации могат да вземат участие в Медийния и Творческия състезания на ФАРА 2024 с рекламни форми и информационни акции, основани сред 1 януари 2023 и 18 април 2024 година В ранния период - 8 април, организациите имат опция да подадат своите поръчки на по-ниски такси. Крайният период за присъединяване е 18 април 2024 година

Новости и правилник

Творческият конкурс ще даде опция на информационните организации да подават поръчки в разширена категория „ Креативно потребление на медия “ с подкатегория „ Креативно потребление на цифрови и обществени канали “.

За присъединяване в категория „ Бранд еднаквост “ ще се позволяват поръчки, които показват цялостни концепции за създаване на марка, с детайли основани след 01.01.2022 година с интензивно използване към 18.04.2024 година Организаторите от БАКА означават, че с смяната в допустимия интервал за присъединяване фокусът в категорията ще се насочи към развиването и актуалността на рекламните форми, които ще мерят сили в състезанието.

Повече информация за правила, категории и такси за присъединяване в Творческия фестивал може да прочетете.

Медийният конкурс кани за присъединяване информационните организации, които основават и осъществят медийни тактики на акции, закупувайки рекламните форми в медийните канали.

Новостите са насочени в представянето на категория „ Положителна смяна – търговски марки “ в раздел „ Медийна акция “. Съгласно регламента, в категорията ще се правят оценка и награждават медийни акции за търговски марки и компании, които предизвикват „ по-доброто “ чрез маркетингови връзки.

Организаторите на състезанието показват още една нова категория - „ Използване на инфлуенсър маркетинг “ в раздел „ Канали – Творчески метод и нововъведения в съответен канал “..

Повече информация за правила, категории и такси за присъединяване в Медийния конкурс може да откриете.

Послание и платформа

През 2023 година ФАРА показа ново лого и графична еднаквост, олицетворяваща искрата на най-значимия миг в креативния развой – раждането на нова концепция.

„ ФАРА е с нова еднаквост, само че и с нови упоритости. Най-утвърденият конгрес на най-креативната промишленост се трансформира и развива. ФАРА продължава своята промяна от фестивал на рекламата към фестивал на творчеството. Планираните начинания и програмата тази година ще предложат наличие, което ще бъде потребно както за експертите в сектора, по този начин и за студентите избрали маркетинговите връзки за свое професионално занятие. “, споделя Чавдар Кенаров, Председател на БАКА.

БАКА - член на Art Directors Club of Europe

Благодарение на участието на БАКА в, фестивалът ФАРА е включен в системата от национални фестивали, спечелилите от които имат шанса да се състезават за оценките на ADCE Best of European Design & Advertising Awards.

Всички спечелили, носители на златна, сребърна или бронзова премия, както и финалистите във ФАРА 2024 ще имат опцията да вземат участие в ADCE Awards 2024.

През 2023 ADCE се сплоти с, като отвои нови благоприятни условия за световния креативен отрасъл. Едно от първите преимущества за ADCE е включването на носителите на премията ADCE в класациите The One Club Global Creative.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР