Най-големият български курорт Слънчев бряг ще внедри иновативно приложение в

...
Най-големият български курорт Слънчев бряг ще внедри иновативно приложение в
Коментари Харесай

Слънчев бряг с иновативно приложение в помощ на туристите

Най-големият български курорт Слънчев бряг ще внедри новаторско приложение в помощ на туристите, написа Флагман.

С приложението гостите ще могат да откриват потребна информация за най-близките аптеки, лечебни заведения, телефонните номера на посолствата и поликлиниките, връзка с пътна помощ, автосервизи. Също по този начин ще получават настояща информация от сдружението, както и от полицията, в случай че има рискове от които би трябвало да се пазят.

Приложението бе показано за пръв път на откриването на сезона в курорта нощес от изпълнителния шеф на сдружението Златко Димитров.

Създателят на платформата Андрей Лилов разкри, че ще деликатно ще филтрират всички клиенти на приложението, с цел да не се позволяват неточни търговци, които да въздействат зле на имиджа на курорта.

„ Това е една съвременна апликация, която съчетава в себе си – администрацията на курорта, туристите и бизнеса. Приложението има четири разнообразни канала, където може да бъде открита потребна информация” , сподели Андрей Лилов. Той посочи, че ще разпространяват приложението още на летището, както и посредством билбордове в курорта.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР