Най-доброто за Украйна е да може да произвежда модерни оръжия,

...
Най-доброто за Украйна е да може да произвежда модерни оръжия,
Коментари Харесай

Зеленски: Украйна трябва сама да произвежда оръжията си

Най-доброто за Украйна е да може да създава съвременни оръжия , с цел да подсигурява личната си сигурност и страната ще го направи. Това гласи вечерното послание към нацията от президента Володимир Зеленски, оповестява " Укринформ ".

Днес министърът на защитата Умеров изнесе значим отчет: Ние ги приготвяме за усилване на нашите дейности против окупаторите, регистрира Зеленски. 

Ние също по този начин работим, с цел да получим всички други оръжейни качества, от които се нуждаем. Това включва и оръжия с огромен обхват - ние вършим всичко допустимо, с цел да дадем опция на Украйна да направи повече, с цел да освободи своята територия. Същото важи и за Противовъздушна отбрана. За да покрием цялата територия на страната ни са нужни повече системи, в сравнение с разполагаме сега.

Най-доброто нещо за нас е да можем да произвеждаме противовъздушна защита и други модерни оръжия. Това е единственият метод. Да се подсигурява сигурността на Украйна. Ние ще произвеждаме, ние ще построяваме всички нужни индустриални мощности малко по малко, даде обещание президентът.
 Украинската компания
Украинската компания " Антонов " създава дронове в отговор на съветската инвазия

Опитът на Антонов в товарните самолети може да се приложи и към безпилотни самолети за дълги дистанции

Виждаме доста явен интерес на света да работи с нас за построяването на нови отбранителни сили освен за Украйна, само че и за нашите сътрудници. За нашия свят като цяло - свят, учреден на правила, който няма да толерира експанзията и терора, които Русия се пробва да трансформира в норма, съобщи още президентът.

Днес министърът на стратегическите промишлености Камишин заяви за подготовката на първия конгрес за отбранителната промишленост: към този момент има повече от 160 компании, които ще вземат участие. 26 страни. Различни елементи на света: Америка, Азия, Европа, Австралия. Производители на цялостна гама оръжия. Ние ще поставим всички старания, с цел да обединим света, с цел да създадем нов и мощен боеприпас за Украйна и всички бранители на интернационалното право, регистрира още Зеленски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР