Най-добрият сръбски тенисист Новак Джокович спечели втори мач в рамките

...
Най-добрият сръбски тенисист Новак Джокович спечели втори мач в рамките
Коментари Харесай

Джокович похвали Григор и нападна организаторите от Големия шлем

 Джокович спря Димитров в Синсинати
Най-добрият сръбски тенисист Новак Джокович завоюва втори мач в границите на няколко часа в събота и стана полуфиналист на шампионата от сериите Мастърс в Синсинати. Първо сърбинът детронира Григор Димитров в доиграването от петък, а два часа по-късно завоюва с 2:1 сета и четвъртфинала си против канадеца Милош Раонич след 7:5, 4:6, 6:3.

На конференцията след мача с Раонич Джокович даде воля на страстите си. Той беше сърдит на уредниците поради това, че е бил заставен да играе два мача в толкоз къс интервал от време.

На полуфиналите 10-ият в схемата сърбин ще срещне хърватина Марин Чилич, който завоюва против Пабло Карено-Буста (Испания) със 7:6(7), 6:4.

" Много съм удовлетворен от характера, който демонстрирах. Проявих и здрава душeвност и съумях да наваксам сет пасив и в двата мача. Очевидно мачът против Димитров не стартира добре за мен. Той игра ужасно първоначално.

Прекъсванията поради дъжда се отразяват неприятно, тъй като си загрял и мускулите изстиват, до момента в който чакаш ", разяснява Джокович, който не пропусна да се изкаже и по адрес на интернационалната тенис федерация ITF поради гласените промени в шампионата за купа " Дейвис ".

" Аз съм за измененията. Тенисът не е извършил своя капацитет. Традицията и историята са значими, само че би трябвало да гледаме в бъдещето ", поддържа гласяната гражданска война Ноле. Не по този начин стоят нещата обаче с Големия шлем и въвеждането на времето за осъществяване на сервис.

Явно Джокович има проблем с това, който си пролича и в мача с Григор Димитров.
" Правят се промени без даже да се съветват с нас. Нямаме огромен избор, с изключение на да се съобразим ", заключи сърбинът.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР