Най-добрият СПА хотел край Пловдив е подготвил незабравима програма за

...
Най-добрият СПА хотел край Пловдив е подготвил незабравима програма за
Коментари Харесай

Любо Киров и Краси Радков с незабравимо шоу за Великден в „Парк и СПА Хотел Марково”

Най-добрият СПА хотел край Пловдив е подготвил незабравима стратегия за великденските празници за своите гости. „ Парк и СПА Хотел Марково ” ще изненада гостите на комплекса с  един от най-популярните комедийни артисти Краси Радков и един от обичаните български музикални актьори Любо Киров.
Прочетете още
При ранна резервация на  можете да се възползвате от -10% лимитирана отстъпка , тъй че се побързайте да грабнете офертата и си гарантирайте незабравимо преживяване.

На 4 май е дин от обичаните български музикални актьори у нас Любо Киров ще извърши най-емблематичните си шлагери пред гостите на хотела. Концертите му остават в сърцата на публиката с неповторимата си атмосфера онлайн. Музикантът е притежател на редица награди и влиза и в класацията на Forbes България, като една от 70-те най-влиятелни персони в страната.



Един от най-популярните комедийни артисти от телевизионния екран  Краси Радков  пък ще показа незабравимо комедийно шоу точно на Великден. Забавното събитие ще се състои на 5 май , а за гостуването си е подготвил специфична селекция от най-запомнящите му се скечове и колоритни превъплъщения.

Представлението му ще бъде единствено част от богатата празнична стратегия, която готви хотелът във връзка празника. Включен е Великденски обяд с нежно агнешко на 5 май, както и празнична лотария.



За най-малките гости на хотела е предвидена специална анимация с аниматор в чисто новия и съвременен детски център. Осигурени са и всекидневни кино прожекции за дребни и пораснали деца.



Любимото място за фамилна почивка   се завърна след главен ремонт. Комплексът показа впечатляващ нов интериор и отличаваща се визия, която да накара посетителите да се усещат още по-комфортно и уютно в невероятната атмосфера. 

От  са се погрижили за всеки един подробност от престоя на гостите, с който да създадат почивката на вас и вашите малчугани неповторима.



Комплексът разполага с голям детски център,  с температура на водата от 32°C до 36°C градуса, а с помощта на новаторската пречистваща система, дезинфекцията на всички басейни е отлична, въздухът е пресен, а очите и дихателните ви пътища към този момент няма да се нервират от мириса на хлор. Пречистването със солна електролиза, йонизация и хидролиза, прави водата в басейните кристално чиста. Без никаква човешка интервенция новаторската система дезинфекцира водата в басейните по най-здравословните способи.



На разположение е и термална зона, която включва билкова сауна, финландска сауна, инфрачервена сауна, парна баня, студена стая, релакс зона, както и фитнес зала.

Осигурете си съвършената отмора в комплекса, печелил премиите за " Най-добър СПА хотел за фамилна отмора “ в България за 4 следващи години (2020, 2021, 2022, 2023 г.), както и " Най-добър СПА хотел за фамилна отмора “ на Балканите за 2022 г.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР