Най-добрият пророк на бъдещето е миналото. Така започна обръщението на

...
Най-добрият пророк на бъдещето е миналото. Така започна обръщението на
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Моля ви колеги, мислете. Агресията е най-лесният път към отрицанието


Най-добрият оракул на бъдещето е предишното. Така стартира обръщението на Вежди Рашидов към депутатите от 48-ото Народно заседание.

„ Помня по какъв начин мечтаех да открия света, порива на младостта, унижението и промените на имената. Помня революцията на палатките, на купоните, Градът на истината, мразовитата зима на 97-ма година “, стартира той. Рашидов добави, че мъдростта се ражда в паметта, а тя е построена от мемоари.

„ Последните месеци се потопихме в реки от речи. Заляхме всичко с обиди и причинихме страдалчество. Моля ви сътрудници, мислете. Агресията е най-лесният път към отрицанието, само че експанзията ражда експанзия “, сподели Рашидов, представен от bTV.

„ Бъдещето е ярко, а предишното мрачно. За триумфа е нужна сила, необходим е и опит. Ние всички сме разнообразни, хората, които ни изпратиха тук са разнообразни, както са разнообразни цветовете в палитрата и няма нищо по-хубаво от това. Само от нас зависи какво ще сътворим “, добави още той.

Рашидов прикани депутатите за примирение и разсъдък. „ И дано този път излезе нещо по-добро от всичко това “, приключи той.

След речта депутатите се заклеха.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР