Най-добрият ни тенисист Григор Димитров запазва 20-то си място в

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров запазва 20-то си място в
Коментари Харесай

Григор остава на 20-а позиция в световната ранглиста

Най-добрият ни тенисист Григор Димитров резервира 20-то си място в ранглистата на ATP. Българинът, който миналата седмица стигна до полуфиналите на шампионата във Вашингтон, е с актив от 1735 точки, на четири пред първенеца от конкуренцията Дан Еванс, който се изкачва с девет места.


Тази седмица Димитров, който бе спрян на 1/2-финалите във Вашингтон точно от британеца, ще играе на Мастърса в Торонто, където негов противник на старта е хърватинът Борна Чорич. Победителят от мача ще се изправи в идната фаза против Томас Мартин Ечевери от Аржентина или американеца Себастиан Корда.

От останалите българи, Адриан Андреев бележи сериозен скок от 17 позиции и е към този момент 185-и. Димитър Кузманов губи шест места и окупира 201-та позиция. Александър Лазаров има спад от 18 места и е 372-и.

В челната десетка има единствено една смяна. Стефанос Циципас, който победи в Лос Кабос, Мексико, измества норвежеца Каспер Рууд от четвъртото място. Карлос Алкарас продължава да води пред Новак Джокович и Даниил Медведев, а в топ 10 попадат още Холгер Руне, Андрей Рубльов, Яник Синер, Тейлър Фриц и Франсис Тиафо. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР