Най-добрият ни тенисист Григор Димитров спечели уверено финалния турнир на

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров спечели уверено финалния турнир на
Коментари Харесай

Поискал ли е Григор Димитров ръката на Никол?


Най-добрият ни тенисист Григор Димитров завоюва решително финалния шампионат на АТР в Лондон, откакто реализира пет победи и приключи годината като номер 3 в света.

След успеха във финала против Давид Гофен българинът не спести благодарности към всички, които са съдействали за огромния триумф - треньорския щаб и персонално Дани Валверду, родителите Димитър и Мария и не на последно място - приятелката му Никол Шерцингер.

A post shared by atpworldtour (@atpworldtour) on

Много почитатели на тениса по света не знаеха до този миг, коя е дамата, която въодушевява българина за успехите на корта.

В интерес на истината Никол е под светлините на прожекторите дълго преди Димитров да добие международна популярност. Тя е някогашна водеща вокалистка на дамската група " Пусикет Долс ", а от няколко сезона е наставник в английското издание на музикалното риалити Х Фактор.



Никол не просто е певица, само че и сама написа песните, измисля хореографията на танците си, продуцира млади реализатори, снима се в киното и работи и като модел.

Двамата с Григор са дружно към този момент от две години, като преди този момент прекъснаха продължителни връзки. Българинът се раздели с съветската тенисистка Мария Шарапова, до момента в който Шерцингер скъса с английския водач от Формула 1 Люис Хамилтън след близо осем годишна връзка.

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on

Американката по този начин и не получи предложение за брак от автомобилния ас и реши, че не желае повече да си губи времето. Тя е по-голяма от Григор с 13 години и по тази причина не бяха малко скептиците, които не виждаха вероятност във връзката им.

Определено обаче може да се означи позитивният резултат от близостта им даже и чисто статистически видяно. Когато стават двойка Григор е 28-и в света. Миналата година приключи като 17-и, а тази е трети. Според мнозина Григор неслучайно е загатнал името на Никол след успеха си над Гофен.

Заговори се даже, че се задава звездна женитба. Това демонстрира, че българинът въпреки всичко е решил да не изпитва търпението на обичаната си, като си е взел поука от раздялата й с Хамилтън.

В Русия означават, че Григор изпитва някакво увлечение към страната им и то освен поради Шарапова. Самата Шерцингер, колкото й необикновено да звучи е четвърт рускиня, а второто й име е Прасковя в чест на съветската й баба по майчина линия. 

Matrimonio in vista per Grigor Dimitrov e Nicole Scherzinger? - https://t.co/ZcGxOyVt7x pic.twitter.com/c6avGZTkrR
— Tennis Circus (@Tenniscircus) September 2, 2017
Григор и Никол са доста дискретни за персоналния си живот. Те не обявяват връзката си в обществените мрежи, като са си оставили задоволително пространство. Все отново в обществените си изяви Шерцингер е отбелязвала, че й харесва да бъде с млад и хубав мъж, който умее да побеждава.

Последното Димитров към този момент го може. През 2017 година той взе участие в 23 шампионата, като доближи до финалите на пет от тях. Най-доброто му показване в Големия шлем беше полуфиналът на Аustralian Open, изгубен от Рафаел Надал, а мачът беше избран за един от най-хубавите през годината. На " Уимбълдън " българинът стигна до четвъртия кръг, където беше спрян от Роджър Федерер, който завоюва по-късно и купата. В другите два шампионата от Шлема той позволи ранни отпадания.

A post shared by Nicole Scherzinger Philippines (@nicolescherzingerph) on

Спечелването на най-малко един от най-важните шампионати е съществена цел пред Димитров за новия сезон. Пожелаваме му да я сбъдне, а Никол Шерцингер все по този начин добре да го въодушевява и насърчава за реализиране на все по-високите цели.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР