Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще изиграе първия си мач

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще изиграе първия си мач
Коментари Харесай

Григор Димитров стартира в Мелбърн в нощта срещу понеделник

 Григор Димитров с прочувствено обръщение към Анди Мъри
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров ще изиграе първия си мач на Откритото състезание на Австралия в ранните часове на понеделник. Неговата среща със сърбина Янко Типсаревич е втора на " 1573 Арина ", като ще стартира към 3,30 - 4 часа сутринта българско време.

Преди него на същия корт ще играят поставената под номер 19 французойка Каролин Гарсия и сънародничката й Джесика Понше, като дуелът стартира в 2 часа българско време, както и всички останали срещи на другите кортове.

На централния корт " Род Лейвър Арина " " Аустрелиън Оупън " ще открие Мария Шарапова. Шампионката от 2008 година ще се изправи против квалификантката Хариет Дарт от Англия. След нея там ще се изявяват Рафаел Надал и Анжелик Кербер, а във вечерната сесия миналогодишните първенци Каролин Вожняцки и Роджър Федерер.

В първия ден на шампионата ще играе и Анди Мъри. Шотландецът, който разгласи, че скоро ще постави завършек на кариерата си, ще премери сили с испанеца Роберто Баутиста Агут, който завоюва първото издание на шампионата в София.
Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Grigor Dimitrov (@grigordimitrov) на
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР