Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна към победите, след

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна към победите, след
Коментари Харесай

Григор Димитров: Агаси е невероятен

 Григор се оправи с Баутиста Агут и се класира за 1/8-финалите в Париж
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се завърна към успехите, откакто победи испанеца Роберто Баутиста Агут със 7:6(10), 6:4 на шампионата " Мастърс " в Париж, а през днешния ден ще се изправи срешу Марин Чилич в спор за място на четвъртфиналите. Срещата на първата ни ракета открива програмата на централния корт и ще стартира от 12:00 ч. българско време. Може да гледате конфликта по MAX Sport 1.

Българинът е във френската столица със своя треньор Дани Валверду, само че част от екипа му към този момент е и американската легенда Андре Агаси. След мача с Агут Григор приказва за работата си с някогашния №1 в света.

" Сега е точното време той да пристигна в екипа. Все още няма нищо уговорено и сега работим върху съставянето на график. Той е необикновен. Не мога да се сетя за по-добър от него във връзка с шерване на мисли, усеща и страсти на корта и отвън него.

Вярвам, че той е индивидът – минал е през толкоз доста. Има невероятна кариера с толкоз върхове и падения. Надявам се да пътувам малко повече с Андре идната година и сигурно ще опитаме да прекараме доста повече време дружно в идващите седмици и месеци ”, съобщи Григор във връзка с работата си с Агаси.

Американецът работи и с Новак Джокович преди време, като нямаше ясно изразени функционалности. Американецът ясно беше сложил като изискване да не пътува за всички шампионати.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР