Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се класира за 1/4-финалите на

...
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се класира за 1/4-финалите на
Коментари Харесай

Григор Димитров посочи Кевин Андерсън за фаворит

 Григор Димитров се класира за 1/4-финалите в Торонто (видео)
Най-добрият ни тенисист Григор Димитров се класира за 1/4-финалите на шампионата Мастърс в Торонто след сложна победа над Франсис Тиафо.

Българинът е благополучен, че още веднъж, както и в мача против Фернандо Вердаско, съумя да показва темперамент в най-важните моменти и да стигне до триумфа.

Следващият му противник е южноафриканецът Кевин Андерсън. Григор не си прави илюзии и разгласи, че противникът му е любимец в борбата посред им.

" Кевин Андерсън играе необикновено през цялата година. Статистиката сочи, че той е любимец. Аз обаче съм стимулиран да продължа да се боря ", съобщи първата ни ракета.

" Не се съсредоточвам върху успехите или загубите. Искам да прогресирам, да усъвършенствам играта си. Последните дни несъмнено са положителни за мен.

Не се представям на максимума на опциите си, само че сполучвам да реализира стремежи резултат. С всеки мач, с всяка точка натрупвам убеденост, ставам по-стабилен на корта и нещата си идват по местата. Това е чудесна стъпка напред ”, сподели още Григор.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР