Най-добрият ни сноубордист - Радослав Янков, гостува в предаването "На

...
Най-добрият ни сноубордист - Радослав Янков, гостува в предаването "На
Коментари Харесай

Радо Янков: Борим се с великани, дано хората оценят представянето ни

Най-добрият ни сноубордист - Радослав Янков, гостува в предаването "На фокус " по NOVA , където показа страстите си след Пекин 2022. Българинът призна, че е удовлетворен от представянето си и разкри детайлности от престоя на третите си Олимпийски игри.

"Чувствам се добре, удовлетворен съм от резултата. Има едно малко отчаяние, че не минах напред, само че поради всичко, което се случи, дръзвам да настоявам, че това бе доста положително класиране ", призна Янков.

"Колкото по-бързо се оттърсиш от отрицателните страсти и гнева, толкоз по-добре. Това беше трето олимпийско присъединяване за мен и е положително класиране. Не желая да прозвучи като недоволство, просто ние се борим с великани. Традициите, които имат австрийци, италианци, швейцарци.. ние сме доста надалеч от техните условия на подготовка. Всячески се опитваме да се конкурираме с тях, само че не всеки път се получава. Принудени сме непрекъснато да се готвим в чужбина. "

"Поздравления за Алберт, ужасно класиране. И това даже не му е мощната дисциплинираност. Изключително бързо и плътно втурване, резултатът си сподели. 17-о място е огромен триумф, нека се оцени от хората и се разбере каква стойност има ", добави Янков.

Какво описа още Радослав Янков за сериозните ограничения в Пекин срещу ковид вижте в прикаченото видео.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР