Най-добрият ни състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой е

...
Най-добрият ни състезател по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой е
Коментари Харесай

Мартин Чой се завърна в България след серия от тестове в чужбина преди новия сезон по мотоциклетизъм

Най-добрият ни играч по мотоциклетизъм на писта Мартин Чой е изцяло подготвен за началото на новия сезон, който започва този уикенд на летищен комплекс Долна Митрополия, Плевен.

В събота и неделя ще се проведат първия и втория кръг от календара за 2021 година и Чой ще кара с мотоциклета си BMW S1000RR. Българинът първо беше в Испания, а за последно на пистата в Серес, където се направиха последните настройки по ходовата част и електронните системи на мотора.

„ Здрав съм и подготвен за началото на пистовия шампионат. Имам нови усъвършенствания на мотора, и нека да нямам проблеми в идните надпревари до края на годината. Направих проби на пистите Арагон, Калафат и Алкарас в Испания, както и на Серес от където се върнах нощес. Мисля, че всичко обвързвано с мотоциклета е съвършено. Голям екип от експерти се грижи, както за мен, по този начин и за мотора и сме добре стиковани като тим и механици. Искам да изкажа голямата си признателност към всички мои почитатели, които не стопират да ми пожелават победи и триумфи през годината. В тази връзка бих желал да оповестя, че на пистата в Долна Митрополия в неделя ( 23 май) съм приготвил няколко изненади за тях. Едната е, че в границите на деня ще давам подписи и опция за фотоси с всеки един, който желае да има нещо персонално от мен. Другите изненади ще ги запазя за идния уикенд. Надавям се доста хора да дойдат и да гледат надпреварите “, сподели Мартин Чой.

Българинът и този сезон ще кара за „ ЕКО БМВ Моторад Министерски съвет 77 рейсинг отбор “, в клас SuperBike1000cc.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР