Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев даде обширно интервю пред колегите

...
Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев даде обширно интервю пред колегите
Коментари Харесай

Кобрата: Искам пак да се бия с Джошуа!

Най-добрият ни боксьор Кубрат Пулев даде обстойно изявление пред сътрудниците от Монитор. Той разяснява много неща към боя за купата, както и в персонален проект. Ето най-важното.

" Спокоен съм, постоянен, мощен и ухилен. Приемам мача за нещо изцяло обикновено. Аз не съм от през вчерашния ден професионален състезател. Да, в действителност, огромен мач беше, огромно спортно събитие. Яд ме е, несъмнено, само че в последна сметка по този начин е в огромния спорт: един побеждава, различен губи.

Ще кажа единствено това: каквото можах в този миг по отношение на всички условия, през които се наложи да преминем дружно като екип по пътя към този мач, аз го направих.

Най-близките ми хора са привикнали с страстите към моите мачове. За тях най-важно е да съм здрав, да съм добре както физически, по този начин и прочувствено. Те са най-близко до мен и са наясно, че мен нищо не може да ме разклати и че съм бетон.

За мое голямо страдание в България 98% от тези, които си разрешават самоуверено да подлагат на критика боксовите мачове, нямат разбиране, те даже нямат ни най-малка визия по какъв начин действат нещата в професионалния бокс.

Оставам положителен и се веселя на хората, които не стопират да ме поддържат, да ми изпращат мощна сила и да се гордеят, че един българин се качи на кръга в мач за международната купа по бокс в тежка категория.

Признателен съм на всеки човек, който цени труда и напъните ми и който осъзнава какво ми коства и какво значи да стигна до подобен мач.

Бяха тежки моменти, по-скоро като решения и отговорност! Но няма да разясня положението си преди мача.

Бях квалифициран на 50% от опциите си. Това е ситуацията! Но аз излязох и се бих колкото можах. Знаете моята религия. Аз съм боец. Духът ми е непреклонен. Просто нямаше по какъв начин да откажа за повторно мач за международната купа против Антъни Джошуа.

Помагал съм, постоянно оказвам помощ и ще продължа да оказвам помощ на хора, които имат потребност някой да им подаде ръка и да им покаже, че не са сами на този свят в болката си и в битката си за живот.

Естествено, ревизирам всяка една благотворителна помощ, която върша, тъй като има доста измамници, което е моралното дъно на човешкото създание.

Не се нуждая от гласност в благотворителността, тъй като това за мен не е щедрост, а чист PR. На мен реклама не ми е нужна.

Много мъчно се отхвърлям от фантазията, в която имам вяра с цялото си сърце, на която съм посветил съвсем целия си живот и която считам, че е постижима, макар че на доста хора им наподобява безусловно нереална.

Много бих желал да се кача на кръга още веднъж против Антъни Джошуа! Това би ми доставило голямо задоволство ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР