Най-добрият ни баскетболист Александър Везенков говори пред официалния сайт на

...
Най-добрият ни баскетболист Александър Везенков говори пред официалния сайт на
Коментари Харесай

Везенков: Целта ми е да успея и да се утвърдя

Най-добрият ни баскетболист Александър Везенков приказва пред формалния уебсайт на Олимпиакос след подписването на новия двугодишен контракт с клуба.  Официално: Александър Везенков преподписа с Олимпиакос
" Много съм благополучен, че през идващите две години ще продължа да нося екипа на Олимпиакос. Надявам се, че ще оставим зад себе си тази сложна обстановка, която планетата претърпява, и ще изиграем страховит сезон, с който тимът да реализира задачите си ", съобщи 24-годишното крило.

" Моята персонална цел е да съумея и да се утвърдя. Ще направя всичко по силите си, с цел да оказа помощ на Олимпиакос да реализира задачите си, които, както постоянно, са високи. За да създадем това обаче, ще би трябвало да поработим интензивно. Искаме поддръжката на почитателите си, като също по този начин желаем да им доставим наслада. Всичко това за момента остава надалеч. Сега би трябвало да стартираме упоритата работа от подготовката и да продължим по същия метод през сезона. Трябва да сме обединени и да имаме вяра, че ще се случи нещо положително. Преди всичко, несъмнено, поисквам на тима си здраве. В последна сметка, това е най-важното ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР