Най-добрият футболист на България Кирил Десподов се отчете с два

...
Най-добрият футболист на България Кирил Десподов се отчете с два
Коментари Харесай

Десподов обра овациите с красив гол, заби още един и даде заявка, че се бори за мястото си

Най-добрият футболист на България Кирил Десподов се регистрира с два гола при успеха на Каляри в контролата против Виченца. Родният национал стартира титуляр за " черно-сините ", като означи второто и третото попадение за отбора си, който завоюва с 5:0.

Нападателят първо удвои 16-ата минута, когато получи топката с тил към вратата, обърна се внезапно и стреля, последва рикошет в защитник, след което топката влезе в мрежата. В 34-ата минута Десподов обра овациите на публиката с приказен гол с пета. Бързият футболист засече по страховит метод центриране на Марко Паяч на първата греда, като с неуместния си ляв крайник показва класата си, вкарвайки за 3:0. Минута по-късно Десподов беше сменен. Преди него опитният деец Жоао Педро беше дал задатък на. Каляри от дузпа в 15-ата минута. Останалите попадения в мача бяха дело на Рагатцу (85) и Паволети (89), които се разписаха в последните минути.

 Така Каляри записа втора победа в лятната си подготовка, като и в двата мача родният национал се разписа. Той вкара едно попадение и подаде за два при триумфа с 15:1 над аматьорски отбор на 11 юли. Добрите игри на някогашния състезател на ЦСКА-София продължиха и на мини-турнир в тима, където означи два гола преди няколко дни.

С представянето си Десподов демонстрира, че стартира да привиква в Италия, където изпитваше компликации през първите си шест месеца в клуба, записвайки едвам четири мача и нито един гол. През лятото младият състезател беше спряган за прехвърляния в разнообразни клубове от Серия " Б ", само че на този стадий, по всичко наподобява, че българинът прави всичко допустимо, с цел да се пребори за титулярно място и за по-водеща роля в Каляри.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР