Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че все още не

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че все още не
Коментари Харесай

Григор Димитров още не може да каже дали ще играе на US Open

Най-добрият български тенисист Григор Димитров съобщи, че към момента не е изцяло сигурен за присъединяване си в Откритото състезание на Съединени американски щати. Турнирът от " Големия шлем " ще стартира на 31 август, само че поради пандемията от ковид, която доста съществено засегна Ню Йорк, по всяка възможност на играчите ще бъдат наложени редица ограничавания.

" Предвид актуалната обстановка, е доста мъчно да се каже. Не мога да съм изцяло сигурен, че ще бъда там. Но доста неща може да се трансформират. Трудно е за нас, играчите, само че мисля, че аз и другите тенисисти ще би трябвало да изчакаме с решението си предвид на развиването на обстановката. Ако нещата останат по този начин, считам, че доста играчи няма да пътуват за Ню Йорк ", разяснява Димитров, който нощес дойде в хърватския град Задар, където през уикенда ще взе участие във втория шампионат от веригата " Адрия Къп ", проведена от номер 1 в света Новак Джокович (Сърбия).

Димитров, Джокович, както и другите тенис-звезди, които ще се включат в конкуренцията - Марин Чилич, Борна Чорич и Александър Зверев, ще вземат участие по-късно през днешния ден в показателен баскетболен мач против селекция на локалния клуб БК Задар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР