Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че лесно е бил

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че лесно е бил
Коментари Харесай

Григор Димитров: Гордея откъде идвам и къде се намирам в момента

Най-добрият български тенисист Григор Димитров съобщи, че елементарно е бил уверен от Новак Джокович да взе участие в демонстративния шампионат Adria Tour, който стартира на следващия ден в сръбската столица Белград. Димитров беше част от конференцията дружно с Джокович, Александър Зверев (Германия) и Доминик Тийм (Австрия). Българинът сподели, че въобще не се е поколебал дали да одобри поканата за присъединяване в шампионата.
" Чувството е все едно сме се събрали да играем другари от блока. Мисля, че това е едно от най-хубавите чувства ", съобщи Димитров.
" Всички знаем в коя част на света се намираме. Ясно е, че се гордея от кое място пристигам и къде се намирам сега. Същото важи за Новак. Той е може би най-големият дипломат на страната си, направил е толкоз доста за спорта и за тениса. Така че не му лиши доста време да ме убеди ", сподели първата ни ракета на конференция преди тегленето на жребия.
Той си напомни, че за последно е бил в Белград, с цел да взе участие в шампионат за юноши, само че това се е случило преди към 10 години.
" Хубаво е да съм още веднъж тук. Близо е до дома ми. Това е страхотна самодейност и е необикновено, че Новак самичък направи такова нещо. Това е само по рода си. Мисля, че е доста особено за нас. Очевидно е, че всички обичаме да играем един против различен. Сега събитията са доста сложни, само че считам, че всеки от нас няма самообладание да се завърне на корта. Мисля, че вълнението нараства ", сподели още Димитров.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР