Най-добрият български тенисист Григор Димитров допусна сензационен срив в тазгодишното

...
Най-добрият български тенисист Григор Димитров допусна сензационен срив в тазгодишното
Коментари Харесай

Григор Димитров допусна разочароващо поражение от американец в Австралия

Най-добрият български тенисист Григор Димитров позволи ефектен срив в тазгодишното издание на Australian Open и се сбогува с първата конкуренция от Големия шлем.
Българинът бе на прага на това за пръв път в кариерата си да обърне дуел, в който губи с 0:2 след първите два сета, само че американецът Томи Пол, който едвам ходеше след 3-ия сет, съумя да надиграе някогашния №3 с 4:6, 6:7 (6:8), 6:3, 7:6 (3), 6:7 (3) в убийствена 4-часова борба на " Маргарет Корт Арина ".Повече за развиването на дуела Григор Димитров - Тони Пол вижте в SportLive.bg
ПРЕДИ ДВУБОЯ 
Гришо започва нерешително присъединяване си на Откритото състезание на Австралия, откакто загуби първия сет в мача си против Хуан Игнасио Лондеро, само че сподели марков  тенис  в идващите 3 сета и завоюва справедливо с 3:1. Отпадането на двама от тежките противници в неговата част на схемата пък значи, че той има късмет да се изправя единствено против непоставени тенисисти до осминафиналите, където го чака евентуален дуел против Роджър Федерер. 
Томи Пол е относително непознато име за всеобщите почитатели на спорта, като сега е 80-и в ранглистата на ATP. В първия кръг той завоюва с 3:1 против Леонардо Майер. В кариерата си, стартирала в професионалния тур през 2015 година, той има 14 победи и 16 загуби и няма купа на своята сметка. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР