Най-добрите оферти за спално бельо за Деня на труда, които можете да получите в момента

...
Лятото свършва скоро! Денят на труда 2023 наближава и вече има
Коментари Харесай

Лятото свършва скоро! Денят на труда 2023 наближава и вече има много оферти за ранни дълги уикенди за спално бельо, което трябва да имате. Но не е нужно да търсите твърде далеч. Експертите по пазаруване в CBS Essentials намериха за вас най-добрите оферти за спално бельо за Деня на труда.

Свързани: 

Тези любими на клиентите основни спални принадлежности в момента са с големи отстъпки. Ако сте искали да обновите външния вид на вашите чаршафи, одеяла и възглавници, сега е моментът. Намерихме по нещо за всеки с тези страхотни оферти за спално бельо за Деня на труда, включително големи разпродажби от Cosy Earth, Big Blanket Co., Luna и други.

Това е едва август, така че тези ранни оферти за Деня на труда са просто загрявайки. Ще искате да проверявате често, за да видите всички нови предложения за спално бельо за Деня на труда, които открихме.

Най-добрите предложения за спално бельо за Деня на труда

Готови ли сте да направите леглото си най-уютното място в дома си? Пазарувайте отстъпки за задължителни артикули от Casper, Cosy Earth, Big Blanket Co., Luna, Sleep Number и много други.

Охлаждаща възглавница Casper Hybrid Snow

Харесваната от персонала охлаждаща възглавница CBS Essentials на Casper е в продажба по време на събитието за сделки на Casper за Деня на труда. Възглавницата с оценка от 4,6 звезди е намалена от $149 на само $119 в момента. Аз, старшият писател на CBS Essentials Лили Роуз, притежавам тази възглавница и много я харесвам. Склонен съм да спя горещо и тази възглавница поддържа главата и врата ми приятни и прохладни през цялата нощ. Ако искате охлаждащи чаршафи да вървят с новата ви охлаждаща възглавница, вижте огромната разпродажба на Casper за Деня на труда. Всичко в сайта на Casper е с 20% отстъпка в момента

Защо харесваме охлаждащата възглавница Casper Hybrid Snow:

Технологията Snow на Casper ви помага да спите по-хладно в продължение на 12 часа. Слоят от пяна предотвратява натрупването или сплескването с течение на времето, така че възглавницата ви остава изключително поддържаща -- няма нужда да я пухкате.
Използва технологията AirScape на Casper, за да създаде хладно и дишащо изживяване. 119

Пазарувайте разпродажбата на Casper в целия сайт за Деня на труда и изберете спално бельо, матраци и други с 20% отстъпка.

Пазарувайте от разпродажбата на Casper

Пакет спално бельо Cozy Earth Classic

Cozy Earth е първокласна марка спално бельо, която влезе в списъка „Любимите неща на Опра“ през последните пет години. Марката е най-известна със своите супер меки бамбукови спални и дневни дрехи. Точно сега можете да спестите 25% от класическия комплект спално бельо на Cozy Earth. Комплектът включва комплект чаршафи от бамбук, една покривка за завивка и две калъфки за възглавници.

Защо харесваме пакета спално бельо Cozy Earth Classic:

Хората обичат бамбуковия материал заради неговите охлаждащи свойства. Лекият материал помага на въздуха да циркулира около тялото ви и дори може да помогне за регулиране на телесната температура. Бамбуковите чаршафи също са естествено хипоалергенни, което ги прави чудесен избор за хора с алергии или чувствителна кожа. $568 в Cosy Earth

Търсите повече от чаршафи? В момента можете да спестите до 25% в целия сайт от първокласни артикули за спално бельо, баня и облекло за шезлонг на марката по време на полугодишната разпродажба на Cozy Earth преди Деня на труда.

Пазарувайте от разпродажбата на Cozy Earth

Big Blanket Co. Оригинално разтегливо одеяло

Поглезете се с изключително голямо, изключително удобно одеяло от Big Blanket Co. на по-ниска цена преди Деня на труда. Марката е известна със своите големи одеяла с размери 10 фута на 10 фута. В момента това одеяло е с 20% намаление.

„Тези одеяла са перфектни“, възхищава се рецензент. „Материалът е по-тежък и по-плътен от повечето одеяла, почти създава усещане за утежнено одеяло, но все пак може да диша. Да не говорим, че са толкова меки“, споделиха те. „Най-добрата част е, че ако искате повече тегло, повече топлина, повече мачкане, има достатъчно одеяло, което да го удвои.“

Защо харесваме оригиналното еластично одеяло на Big Blanket Co.:Това одеяло е направено от материал, регулиращ температурата. Това одеяло абсорбира влагата и се разтяга в четири посоки. Изберете от 18 цвята. $127 в Big Blanket Co.

В момента можете да вземете 20% отстъпка в целия сайт за големите одеяла на марката. Освен това, ако планирате летни приключения на открито, вижте XL одеялото за открито или одеялото Big Beachy.

Пазарувайте разпродажба за рожден ден от Big Blanket Co.

Пазарувайте разпродажба на Big Blanket Co

Охлаждащо утежнено одеяло Luna

Имате нужда от утежнено одеяло, което не не те кара да се потиш. Това удобно, но охлаждащо утежнено одеяло осигурява повишен комфорт и е свързано с по-добър сън. Плюс това сега е с 15% отстъпка.

„Първото нещо, което ме впечатли, бяха висококачествените материали“, казва клиент на Amazon. „Памучната материя е мека и нежна към кожата, а функцията за охлаждане гарантира, че се чувствам удобно, без да прегрявам през нощта.“

Защо харесваме охлаждащото одеяло Luna:

Утежненото одеяло Luna е направено от висококачествен, дишащ памук и първокласни стъклени перли. Това охлаждащо утежнено одеяло се предлага в пълен, queen и king размер. Предлага се в голямо разнообразие от цветове. Цените варират според размера, теглото и цвета. Може да се пере в пералня.
$68 в Amazon

Памучна възглавница за странично спане Eli & Elm

Тази специална възглавница от Eli & Elm има U-образен дизайн, който е идеален за страничен спане. Тази възглавница обещава да регулира температурата и разполага с дишаща памучна обвивка. Освен това Amazon го предлага с 20% отстъпка, когато натиснете приложи купон.

„Имам прищипан нерв в рамото си и често се събуждах с болка във врата до такава степен, че не можех да обърна главата си “, казва клиент на Amazon. „Използвам това от няколко месеца и оттогава не съм имал никакви проблеми! Доста е удобно и държи главата ми повдигната, така че изобщо не натоварвам раменете си, докато спя. Заслужава си парите!“

Защо харесваме памучната възглавница за странично спане Eli & Elm:

Формата на тази възглавница може да помогне за облекчаване на болката във врата и да подпомогне изравняването на гръбначния стълб.
Има подвижен пълнеж от латекс и полиестер. Калъфката на възглавницата може да се сваля и може да се пере в пералня. $96 в Amazon

Вълнена карирана рокля на Casper

Перфектната есенна рокля на Casper е в разпродажба преди Деня на труда. Добавете есенен цвят към дивана си за по-малко с това одеяло в продажба. Този 50-инчов на 70-инчов хвърлей първоначално се продаваше на дребно за $129. Вече е с 50% отстъпка в Casper.

Защо харесваме вълнената карирана рокля на Casper:

Тази рокля Casper е изработена от 100% вълна и е мека като на пуловер.
Изберете от две цветове. Това е последна разпродажба.
$65 в Casper

Свързано съдържание от CBS Essentials

Най-добрите оферти за кафе и еспресо за Деня на труда 2023
Най-добрите оферти за пречиствател на въздух за Деня на труда 2023
Дни на големи сделки : Amazon Prime Day, част 2, обявена за октомври 2023 г.
Най-добрите оферти за матраци през 2023 г.
Най-добрите оферти за багаж на лятната разпродажба на Monos Golden Hour: Спестете до 25% от най-високо оценения багаж
Разпродажба по повод годишнината на Wayfair: Спестете до 70% за мебели, големи уреди и много повече
Сделка за Sam's Club през август: Вземете една година бензин с отстъпка, хранителни стоки, карти за подарък и много повече за $25
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР