Най-добрите места за живеене в Обединеното кралство са разкрити, като

...
Най-добрите места за живеене в Обединеното кралство са разкрити, като
Коментари Харесай

„Най-добрите места за живеене“ в Обединеното кралство са разкрити, тъй като крайморският град заема първо място - вижте списъка

Най-добрите места за живеене в Обединеното кралство са разкрити, като шотландският крайбрежен град Норт Беруик в Източен Лотиан заема първо място.

Крайбрежното местонахождение беше похвалено от съдиите на Sunday Times за своето „ искрящо море “ и достъпа до морски блага, сервирани „ прясно от лодката “, в това число омар. Експертите също бяха впечатлени от неговата „ жужаща основна улица “ и подобаващи за фамилии къщи, както и от лесните връзки с Единбург, който е на малко по-малко от 30 минути с трен.

Това е първият път, когато шотландски град има взе короната в 12-годишната история на най-хубавите места за живеене. Средната цена на къщата в Норт Беруик е £515 500. North Berwick оглави лист от 72 места, определени да показват най-хубавото от Обединеното кралство в годишния указател на Sunday Times за най-хубави места за живеене.

Годишният справочник, спонсориран от ипотечния заемодател Halifax, уточни също 10 районни спечелили, в това число Clerkenwell в Лондон, Aberga...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР