Най-добрите бойци от отбора на холандската кикбокс легенда Петер Артс

...
Най-добрите бойци от отбора на холандската кикбокс легенда Петер Артс
Коментари Харесай

Бойци на легендата Петер Артс излизат на ринга на спортното шоу SENSHI

Най-добрите бойци от тима на холандската кикбокс легенда Петер Артс още веднъж са част от звездните имена, които ще се изправят на кръга на четвъртото издание на SENSHI. Трикратният първенец на Япония по карате Юта Учида, първенецът по кикбокс на Холандия Бадр Фердус, Томас Дуве и Иляс Букаюа са холандските асове, които ще се борят за трофеи на зрелищната бойна галавечер през октомври. Тя ще се организира на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна и ще предложи на публиката 12 конфликта по кикбокс и карате киокушин.

Бойците на Артс ще вземат участие за повторно в съревнование от веригата SENSHI и към този момент демонстрираха доста класа и атракция в своите дуели. Сега, малко повече от шест месеца след дебютите си в бойното шоу, те се завръщат в България още по-мотивирани за победа.

На 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна Иляс Букаюа, Юта Учида и Бадр Фердус ще се бият в жанр фул контакт карате киокушин. Томас Дуве от школата на „ Холандския дървосекач “ ще се състезава по разпоредбите на К-1 в категория 80 кг. В идващите дни поетапно ще стане ясно кои ще са съперниците им, както и дали измежду тях ще има българи.

Билетите за бойната галавечер SENSHI към този момент са в продажба. Те са на цени от 10 и от 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР