Най-добрите бебефони за 2023 г.

...
Бебефоните могат да ви помогнат да наблюдавате децата си, когато
Коментари Харесай

Бебефоните могат да ви помогнат да наблюдавате децата си, когато са сами в креватчетата си. Но това не е всичко - някои нови бебефони дори имат функции, предназначени да помогнат на вас и вашето новородено бебе да спите добре.

Свързани: Как избираме нашите продукти

Експертите от CBS Essentials събраха най-добрите бебефони за 2023 г. въз основа на функции и отзиви на клиенти, за да ви осигурят спокойствие, докато бебето ви спи. Има широка гама от налични бебефони. Те включват само аудио, само видео и монитори със сензор за движение. Някои монитори дори предоставят предупреждения за промяна на температурата.

Висококачественият бебефон е удобно устройство за нови родители, но разглеждането на всички опции може да бъде непосилно. За да ви помогнем, събрахме най-добрите бебефони, които да ви помогнат да гледате новороденото си. Всички тези монитори имат оценка от четири звезди или по-висока и включват множество положителни отзиви от родители.

Най-добрите бебефони за 2023 г.

Вижте най-добрите бебефони на пазара сега. Знаем, че да си родител е скъпо. Ето защо намерихме опции за всички бюджети, така че да можете да намерите монитора, който е подходящ за вашето семейство. Много от тези монитори се продават сега.

Бебефон HelloBaby с инфрачервено нощно виждане: 50% отстъпка

Мониторът HelloBaby разполага с дистанционна камера с панорамно накланяне и мащабиране възможности. Предлага се с 3,2-инчов LCD монитор, който надеждно се свързва с камерата. Мониторът също автоматично разпознава слаба светлина и позволява нощно виждане за наблюдение през нощта.

Камерата може да се върти на 355 градуса хоризонтално и на 120 градуса вертикално за пълна картина на зоната за спане на вашето бебе. Мониторът също така предлага наблюдение на стайната температура и сигнали, за да гарантира, че вашето бебе се чувства комфортно през горещите лета и студените зими.

„Това е толкова фантастична двойка монитор и камера и аз съм честно казано доста изумен и от двете качество и характеристики, особено като се има предвид много разумната цена," казва един потвърден купувач на Amazon.

Вземете го сега с 50% отстъпка в Amazon, като изберете купона на Amazon. Цената е само $45 (обикновено $90).

Плюсове: Тази камера е по-бюджетна опция, която все още предлага стабилни функции. Устройството има 4,4 звезди в Amazon с над 27 000 отзива. Компактният монитор е лесен за пътуване.

Недостатък: Някои рецензенти имат проблеми със свързването.

$45 в Amazon

Оwlet Dream Duo dream sock бебефон и HD камера: 33% отстъпка< br>

Оцененият с 4,3 звезди Owlet Dream Duo включва интелигентната камера за наблюдение на бебето на Owlet и интелигентен бебешки сензор Dream Sock. Това е цялостна система за проследяване за родители, които искат да наблюдават бебето си, като същевременно проследяват ключови показатели за здравето и съня.

Включеният интелигентен бебефон Owlet cam идва с HD видеокамера с широкоъгълен обектив. Осигурява сигнали за звук и движение към смартфона на родителите. Видео потокът на живо може да се гледа в защитена криптирана мрежа, така че само одобрени лица могат да гледат видеозаписи на вашето бебе.

Интелигентният чорап може да се носи, за да се проследи съня на бебето, включително колко пъти бебето се събужда през нощта, сърдечната честота на бебето, нивата на кислород, качеството на съня и общия брой часове сън.

„Получих това за прехода на нашето бебе в креватчето, за да мога просто да проверя телефона си, вместо постоянно да скачам да я проверявам посред нощ, когато се притесних", един рецензент казва. „Определено ме успокоява. Освен това чорапът следи нейния сън и предвижда следващия й прозорец за сън.“

Вземете го сега с 33% отстъпка от Amazon. Дуото е $249 (обикновено $369).

Плюсове: Включва достъп до програмите за сън, създадени от експерти на Owlet. Мониторът предвижда следващото време за сън на бебето, като помага на родителите да предвидят нуждата от дрямка.

Недостатък: Ако бебето ви спи активно, чорапът може да се изплъзне от време на време.

$249 в Amazon

VTech интелигентен Wi-Fi бебефон с нощно виждане: 29% отстъпка

VTech Smart Wi-Fi бебефон има 1080p камера с възможности за нощно виждане. Видеото може да се гледа на включения пет-инчов 720p монитор или на вашия смартфон. Мониторът предлага двупосочна аудио функционалност, така че родителите могат да говорят с бебетата си отвсякъде. Мониторът може също така да изпраща сигнали за движение и температура до родителите.

Мониторът може да възпроизвежда успокояващи звуци и успокояващи приспивни песни, за да помогне на вашето бебе да заспи. Устройството предлага пет мелодии и четири настройки за околния звук.

"Честно казано, тази камера наистина няма нищо лошо. Харесахме я и беше идеална за нас. Яснотата е достатъчно добра за това, от което се нуждаем .. Има нощно виждане и можете да увеличите всяко бебе“, казва един купувач на Amazon. „Харесваме функцията за откриване на звук. Нашите бебета спяха много шумно, така че изключвахме звука и просто включвахме разпознаването на звука, за да не чуваме всеки един шум и да можем да поспим малко.“

Това устройство е с 29% отстъпка в момента в Amazon. Вземете го за $106 (обикновено $150).

Плюсове: Възможностите за нощно виждане улесняват наблюдението на вашето бебе, докато спи. Рецензенти отбелязват, че устройството се настройва лесно веднага след изваждането от кутията. Камерата предлага функции за панорамиране, накланяне и мащабиране, за да ви помогне да получите най-добрия изглед на вашето мъниче.

Недостатък: Мониторът получи смесени отзиви за живота на батерията си.

$106 в Amazon

Пълна система за наблюдение Nanit pro: 12% отстъпка

Оценената с 4,7 звезди пълна система за наблюдение Nanit включва HD бебефон с вградена нощна светлина плюс стойка за монитор. Мониторът разполага с 1080p камера и двупосочен звук. В допълнение към наблюдението на движенията на вашето бебе, камерата на системата проследява растежа на вашето бебе. Включената гъвкава стойка предоставя 130-градусов изглед на мястото за сън или игра на вашето бебе.

Системата включва също лента, която проследява дишането, и листове с отпечатани шарки, които подпомагат проследяването на движението. Nanit проследява вдишванията на вашето бебе в минута и изпраща сигнали за звук и движение в реално време до вашия телефон със съвместимото приложение.

„Този ​​монитор е невероятен! Скъп е, но си заслужава с всички функции“, казва един рецензент на Amazon. „Дишащата лента предлага спокойствие с нашето новородено, а стойката за пътуване улеснява превключването между неговото креватче и кошарка в зависимост от ситуацията в леглото или дрямката.“

Вземете го в продажба за $334 (обикновено $380) .

Плюсове: Nanit предлага функция за разделен екран, която позволява на потребителите да гледат две камери на един екран. Тя може да проследява моделите на съня и да изпраща на родителите експертни съвети как да подобрят съня на детето си.

Недостатък: Това определено е система от по-висок клас и следователно е на по-висока цена.

> $334 в Amazon

Видео бебефон Bonoch с камера и аудио

Този бебефон с оценка от 4,6 звезди идва с камера и 5-инчов екран на монитора 720p. Мониторът разполага с двупосочен звук и възможности за мащабиране. За разлика от много бебефони, този удобен за поверителност монитор не се свързва през Wi-Fi. Вместо това безжичната връзка на монитора гарантира сигурен поток на живо, който се предава само на екрана на сдвоения монитор.

„Имам тази бебешка камера повече от година и нямам никакви оплаквания,“ едно споделяния на клиенти на Amazon. „Мониторът издържа цял ден без нужда от зареждане и картината е толкова добра. Хареса ми всичко в него.“

Плюсове: Рецензенти отбелязват, че екипът за обслужване на клиенти на марката е бил много отзивчив при проблеми появи се.

Недостатък: Някои рецензенти съобщават, че се зарежда бавно.

$140 в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials 

Най-добрите декорации за морава за Хелоуин през 2023 г. Най-добрият Хелоуин и есенен декор за вашия дом
Най-добрите колички за бебета и малки деца през 2023 г.
Най-добрите електрически скутери през 2023 г.
Най-добрите предложения за фритюрници през 2023 г.
Вземете до $30 Costco Shop Card, когато подпишете готови за ново членство
Най-добрите сейфове през 2023 г. за вашите документи и ценности, плюс най-добрите оферти за сейфове за Деня на труда
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР