Най-добрата спринтьорка на България от началото на XXI век Ивет

...
Най-добрата спринтьорка на България от началото на XXI век Ивет
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Горда съм, че бягах с българския флаг на гърдите

Най-добрата спринтьорка на България от началото на XXI век Ивет Лалова разяснява в „ Инстаграм “ задоволството си от постигнатото пето място във финала на 200 метра на европейското състезание по лека атлетика в Берлин. Тя разкри, че е имало опция да не взе участие на шампионата в немската столица, благодари на почитателите си и изрази гордостта си от следващия край с българския байрак на гърдите.



" Една година обмисляне, здрава работа и непреклонност. Преди месец ми споделиха, че фантазията ми да търча в Берлин може да не се състои. Наистина нямаше да се случи, в случай че нямах тези хора в своя живот. Благодаря ти, обич моя Симоне Колио, професор Роберто Бономи, Клаудио Петруки, моите подготвителни сътрудници, фамилията ми и приятелите ми, българските почитатели и почитателите по целия свят. Станах пета довечера и съм благополучен, че го направихме, толкоз съм горда да представям моята страна на още едно огромно състезание. Поздравления на девойките във финала! Беше полуда! ", написа българската атлетка.

" Благодаря на всички, които ме подкрепяха! Горда съм, че бягах на още един огромен край с българския байрак на гърдите ", добави на български в края на обявата си Ивет Лалова, видя Блиц.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР