Най-добрата българска волейболистка и капитан на женския национален отбор Елица

...
Най-добрата българска волейболистка и капитан на женския национален отбор Елица
Коментари Харесай

Бомба! Капитанът на женския национален отбор по волейбол: Изкарах коронавируса на крак!

Най-добрата българска волейболистка и капитан на женския народен тим Елица Василева е прекарала на крайник ковид още през декември, разбра HotArena.

Това заяви самата тя като посочи, че не си е правила проучвания, само че признаците й тогава били доста близки до тези на болестта, което сложи под карантина съвсем целия свят. 

През декември предходната година Василева взе участие в шампионат в Китай с клубния си тим " Новара ", дружно с още няколко италиански и турски клуба. " След прибирането всички се разболяхме ", споделя Василева пред dsport. " Първоначално го отдадохме на умората от пътуването, часовата разлика, тежките тренировки и натоварената стратегия. Като проучваме в този момент обстановката, считаме, че е ковид. Изкарахме го на крайник, тъй като сме мощни и имаме добра физическа форма. А и сме млади. Единствено се трежова за околните ми, да не съм го предала на тях. Не се опасявам от вируса, тъй като знам какво е общото ми положение и здраве. Но съм виновен човек и не желая някой край мен да се болести. ".

В дните към Коледа предходната година Василева беше в България, за мачовете на националния тим, само че няма данни някоя от съотборничките й тук да е пипнала вируса. Елица не крие, че претърпява сложен миг, защото Италия на процедура е престанала да действа, а страната е под обсада поради ковид. Тя не може даже да се вижда със брачна половинка си - сръбската волейболна звезда Александър Атанасиевич, който също играе в Италия, само че в Перужда. 

Очакваше се в края на този сезон двамата дружно да подпишат контракти с един от най-богатите клубове в света - съветския " Динамо " Москва и да заминар за съветската столица. И щяха да бъдат първата фамилна двойка в международния спорт, която играе в един клуб. Пандемията обаче постави завършек на техните очаквания, най-малко към този момент, написа Галерия.  

Тя не крие, че е привикнала с дейния спорт и стоенето у дома я побърква. " От време на време се виждам с някоя другарка, едвам не се побъркаме напълно ", споделя тя. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР