Най-дълго хоспитализираният Covid пациент в Обединеното кралство, претърпял мозъчно увреждане

...
Най-дълго хоспитализираният Covid пациент в Обединеното кралство, претърпял мозъчно увреждане
Коментари Харесай

Най-дълго болният Covid пациент в Обединеното кралство на 4-та Коледа далеч от дома – но помага на другите

Най-дълго приетият в болница Covid пациент в Обединеното кралство, претърпял мозъчно увреждане вследствие на вируса, сътвори благотворителна организация на негово име защото прекарва четвъртата си Коледа надалеч от вкъщи.

Стив Лавиниер беше признат единствено три дни откакто Борис Джонсън хвърли страната в изолираност за първи път през март 2020 година, съвсем две седмици откакто брат Боби също беше приет в болница заради ковид. И двамата бяха сложени в индуцирана кома, само че когато Боби се възвърне и се прибра у дома, брат Стив разви рядко неврологично заболяване, наречено изострен хеморагичен левкоенцефалит (AHLE).

Популярните диджеи и музикални промоутъри Стив и Боби, които обикаляха света в седмиците преди удара на вируса и са известни като пионерите на Soulful House в Обединеното кралство, в този момент гледат към бъдещето. В момента Стив е в дом за възрастни хора, където не може да върви или приказва и би трябвало да бъде хранен през сонда, само че пред Mirror Боби споделя, че е имал страхотна г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР