Най-безопасната страна в света е пълна с природни красоти и

...
Най-безопасната страна в света е пълна с природни красоти и
Коментари Харесай

Според Глобалния индекс на мира: Коя е най-безопасната ваканционна дестинация в света

Най-безопасната страна в света е цялостна с естествени хубости и невероятни атракции. Тя оглавява Глобалния показател на мира. Въпреки че известни ваканционни дестинации като Испания и Франция се смятат за доста безвредни, има една европейска страна, която постоянно оглавява листата на най-безопасните дестинации.
Исландия е тази, която оглавява Глобалния показател на мира и е оценена като най-безопасната ваканционна дестинация за туристите. Страната е оценена като политически постоянна и с ниска престъпност, оповестява N1.
Въпреки че Исландия може да не звучи като идеална дестинация за лятна почивка, страната може да бъде идеалното място да избягате от горещите талази в Южна Европа. Тя разполага с някои от най-уникалните гледки в Европа със спираща дъха естествена хубост.
Плажът Рейнисфиара е коронован за най-хубавия плаж на континента в влиятелната годишна ранглиста за плажове на TripAdvisor. Плажът с черен пясък е затрупан с вулканична пепел и е заобиколен от морски скали. Туристите обаче би трябвало да бъдат деликатни, когато го посещават, тъй като красивото място може да бъде и доста рисково. Посещението там е безвредно, само че туристите би трябвало деликатно да четат знаците за сигурност и да стоят надалеч от водата, оповестява „ Express “.

Ето и листата с 10-те най-безопасни страни в света:
- Исландия;
- Дания;
- Ирландия;
- Нова Зеландия;
- Австрия;
- Сингапур;
- Португалия;
- Словения;
- Япония;
- Швейцария.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР