Навярно на всеки се е случвало това, което Стивън Лавел

...
Навярно на всеки се е случвало това, което Стивън Лавел
Коментари Харесай

Drawer Simulator е комплексен пъзел... който можете да откриете и във вашата кухня

Навярно на всеки се е случвало това, което Стивън Лавел се пробва да репродуцира в новата си игра. Говорим за момента, в който сме застанали пред шкафа в кухнята, опитваме се да го отворим, преди да изгори храната на печката, само че някакви щипки за салата не ни разрешават.

Играта се споделя Drawer Simulator , основана е на Unity енджина и всеки може да я опитва посредством своя браузър. Тя потвърждава, че кухненските шкафове са такива секрети на физиката, колкото нареждането на чинии в миялната е игра на тетрис. Целта е елементарна: би трябвало да бутате, тикате, разбутвате, дърпате, изкормите проклетото чекмедже, до момента в който не излезе от шкафа.

Принципно чекмеджето излиза елементарно, в случай че не му се ядосате доста. Опитайте първо да го завъртите наляво-надясно. Когато наличието му се размести, издърпайте го мощно един-два пъти и гледайте по какъв начин ви падат приборите по пода. Защото наподобява е обикновено да се поставят черпаци в такива тесни чекмеджета, тъй че да ги блокират.

Лавел се прочу с неговите къси прекарвания и убийствени игри с пъзели. Неговото създание Stephen’s Sausage Roll беше толкоз неизмеримо, че даже великите разработчици Джонатан Блоу (Braid, The Witness) и Бенет Фоди (QWOP) го нарекоха „ Dark Souls на игрите с пъзели „. Лавел може да се похвали с повече от 350 заглавия в своя уеб страница (160 от които могат да се играят в браузър). Това докара до включването му в върховете на Гинес като „най-плодородния самостоятелен разработчик на видеоигри“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР