Навремето много близка моя приятелка ми каза, че Киро и

...
Навремето много близка моя приятелка ми каза, че Киро и
Коментари Харесай

Панделиева: Нееее! Никаква шуробаджанащина сред най-големите Променители

Навремето доста близка моя другарка ми сподели, че Киро и компания са толкоз твърдо решени да прекратят всеки тип машинация и шуробаджанащина по високите равнища на властта, че назначават хора на високи длъжности за които просто са сигурни, че в никакъв случай няма да крадат и да мамят - даже експертизата им не била толкоз значима чак...

Новият министър на туризма Евтим Милошев освободи Мариела Модева - доскорошен консултант на министъра. Това постоянно се прави, тъй като тя е част от политическия кабинет.

Коя е Мариела Модева, обаче? Освен някогашен консултант (в този мандат) и някогашен зам.-министър на туризма с сектор " реклама ", определена от кировото държавно управление и по благосклонност оставена в служебното, тя създаде тъкмо НУЛА рекламна тактика, НО Марела Модева Е сестричката на политическия секретар на кабинета на акад. Денков Иван Модев.

А кой е Иван Модев? Той е наследник на някогашния общински консултант на Българска социалистическа партия и регионален шеф на София Тодор Модев. Иван Модев оглавява разнообразни структури, свързани с европейското финансиране на младежките и просветителни политики, шеф е на основната дирекция за ръководство на структурните фондове в региона на образованието при министър Тодор Танев, който е в кабинета на Герб.

Мариела Модева, бе зам.-министър на туризма в първия кабинет на Кирил Петков и по този начин и не напусна министерството, като се порадва на екзотични пътувания и нула принос към рекламата на страната. Модева е близка до Българска социалистическа партия и е била даже претендент за евродепутат от партията през 2019 година

Нееее! Никаква шуробаджанащина измежду най-големите Променители и Чегърт специалисти на позорното политическо минало! И дума не може да става за семейственост!

Какво направи досегашният министър? Подари " малко " десетки хиляди пари за годишнини и тържества на някои изцяло частни организации; не даде нито едно изявление, където може да бъде засечена даже и с един неуместен въпрос; изрично отхвърли да се занимава с проблемите на Южното Черноморие и ръководството на летище Бургас; отхвърли се да създава качествени туристически рекламни артикули, тъй като Министерски съвет не бил решил какви да са опаковките и най-после: подари на черноморските общини 5 млн.лв., които да бъдат разпределени за " рекламни тактики " на тези, които са най-близки до общинската власт.

До този миг не е създаден нито един рекламен артикул, само че от въпросните общини ще отчетат активност, като покажат платежни за екскурзиите даже до най-несъществени туристически изложби и в страни, където до момента не са били.

Сами по себе си брат и сестра Модеви са никои, само че в цялото - те са непокътнатата наклонност, която единствено потвърждава, че нито за момент нищичко не се е трансформирало.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР