Навръх рождения си денИцо Хазарта обяви успешното завършване на своята

...
Навръх рождения си денИцо Хазарта обяви успешното завършване на своята
Коментари Харесай

Ицо Хазарта купи специализиран бус за деца и младежи с увреждания

Навръх рождения си денИцо Хазарта разгласи сполучливото довеждане докрай на своята благотворителна акция.Преди време той разкри дефицита на профилиран превоз за деца и младежи с увреждания в една от къщичките Център за настаняване на деца с умствени увреждания (ЦНСТ) в село Атия, покрай Созопол.



Децата имаха усложнения да се придвижват от своите домове, заради неналичието на профилирано транспортно средство. Служителите отЦНСТизползвалисвоите персонални коли, с цел да транспортират децата до разнообразни места.

" Добри дечица, само че имаха проблем - не могат да мръднат от вкъщи, тъй като са с увреждания, а нямат профилирано транспортно средство. Хората от личния състав са положителни и всеотдайни - карат ги от време на време с персонални коли до Бургас, като се наложи, но не би трябвало да е по този начин. Реших при започване на годината да направя акция по този мотив ", написаХристо Петров в собствен Facebook пост.



В началото на тази година депутатътпредприе самодейността да започва акция, ориентирана към събиране на средства за закупуването на профилиран бус, който да обезпечи нужната подвижност на децата. Неговият апел бързо откри отзив в сърцата на доста хора, които взеха решение да се включат в благотворителната акция, проведена от Сдружение " Един българин ".

" Много съм благополучен да ви оповестя, че с малко помощ от мен и с голяма помощ от вас задачата е изпълнена. След огромно търсене, сортиране, нерви и старания - съумях да купя буса и той към този момент е в България, а след броени дни ще бъде при децата в село Атия.

Поклон към всички вас, които се включихте и дарихте в акцията на Сдружение Един българин! Донесохте голяма наслада и изгода на тези децаи доказахте, че смяната към по-добро зависи от всеки един българин. Благодаря! ", написа той.



Снимки: Ицо Хазарта - Facebook
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР